Boomer Space


Diskuse ke článku : DENET - Terrestrial Dying
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

orre24.12.2017 09:39

Tak death metal pomalu upadal a letěla Pantera. Ta je na TD hodně slyšet. Deska je to přesto dobrá i dneska.

 

Valič
23.12.2017 13:28

Já to tehdejší zklamání z debutu celkem chápu. Na demu Krev hrála kapela celkem solidní death metal, který je opravdu dost výrazně ovlivněný ranou tvorbou Death (ostatně i logo kapely vypadá na první pohled dost povědomě). Ty dvě novější skladby už ale naznačují snahu kapely posunout se trochu jinam. Mě osobně jejich první album taky příliš neoslovilo, i když úplně špatné není. Prostě jen další případ, kdy se původně death metalová kapela snažila zaujmout širší publikum a ve výsledku pouze ztratila značnou část svých původních fanoušků.

 

DarthArt
22.12.2017 21:52

Já se k DENET dostal až po Terrestrial, takže jsem neabsolvoval ten případný šok ze změny stylu po Krvi. Čili jsem k albu přistupoval s čistým štítem a oblíbil si ho. Ale Krev je pecka, o tom žádná.

S NEMESIS má Megoš pravdu, byl to podobný úkrok.

 

Kelly22.12.2017 20:45

Mám to podobně, když mě dovezl Bleksej z Apostasy kazetu s demem Krev, okamžitě jsem si jí zamiloval a točil jí pravidelně dokola. V té době se Denetu říkalo čeští Death. A druhá nahrávka mě strašně zklamala a vůbec jsem jí neposlouchal.

 

Megoš
22.12.2017 19:54

Tahle deska se podle mě moc nepovedla. Kupříkladu mě jako fanouška deathových Denet zarazil ten obrat. Demo Krev mám doma, byl to neskutečný nářez a kdyby pokračovali tímto směrem, tak si myslím, že by se určitě (časem) prosadili.
Hudební nápady na albu snad OK, ale co mě sere, je ten zpěv. Tento styl zpěvu mi prostě nesedí. Také srovnání hry bicích na demu a albu vyznívá jasně ve prospěch dema. Nevím, prostě mi to album nesedí.
Btw. To je podle mě taky případ Nemesis - výborná dema, ale debutová deska Temptation nic moc.

 


 

 

 

 

TOPlist