Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Louža
15.12.2017 12:14

Carloss : asi je ta progresivní hudba, kterou posloucháš pořád málo progresivní :-) Ale tak v pohodě. Nemusí všechno sednout každýmu.

Stray : neříkám JEN taky si rád poslechnu prvoplánový věci. Souběžně s tímhle točím třeba Cyhru a fakt mě to dost baví... Někdy to chce ale trochu výzvu. Což tohle album je.

 

Carloss
15.12.2017 12:01

No já jsem posluchač progresivní hudby a stejně se mi to nelíbí a nebudu to poslouchat ani 40.krát a raději si pustím třeba nové Big Big Train,kteří mne stále baví a neoposlouchali se mi narozdíl od tohoto skvostu,který se ani nedal doposlouchat takže klobouk dolů,žes to zvládl tolikrát :-D Je vidět,že té hudbe prostě strašně moc rozumíš. :-)

 

Stray
15.12.2017 11:55

Louža: A kam chodíš na ten názor, že kvalitní desky jsou jen ty, co lezou pod kůži pomalu? Vždyť je to totálně debilní pojetí poslechu hudby, naschvál lámat přes koleno něco, co je obtížně uchopitelný a kde, po pravdě, ani nic není. Grafická stránka obalů O:M, to je jeden velkej humáč, bylo by lepší, kdyby tu desku vydali jen s bílým obalem, na kterém by byl v rohu název kapely a desky.

 

Louža
15.12.2017 11:42

Jinak teda souhlasím s jednou věcí a to je problém produkce, což se podepisuje nejvíc na zvuku, ale je to vidět i na těch obalech. Prostě na to neměl prachy. Kdyby tahle trilogie spatřila světlo světa pod hlavičkou Queens, tak by to byl naprosto regulérní následovník výtečného alba Dedicated Chaos.

 

Demonick
15.12.2017 11:30

si*

 

Demonick
15.12.2017 11:28

Carloss:
bodové hodnotenie s v tomto prípade ani nevšímaj - kľudne som tomu mohol napáliť 4/10 s rovnakým slovným komentárom. Myslím si, že na umelca, ktorý je na scéne vyše 30 rokov treba byť trocha kritický a mať vyššie nároky. Hlavne keď von vypustí takú "demo" sračku typu "The New Reality" (viď. i komentáre na metal-archives či youtube...). Uplný vrchol sú bicie, ktoré údajne nahrávala dvojica Wright/Tichy, pritom smrdia automatom na sto honov (v takej "Wake Me Up" dokonca pár krát vypadnú z rytmu...). Toto dielo sa snáď ani nedá dopočúvať od A do Z na jeden záťah, aby človek nemal chuť vyskočiť z okna. Ďalší vrchol je artwork, ktorý má snáď na svedomí žiak 1.stupňa ZŠ. "The New Reality" je amaterčina najhrubšieho zrna, a ak by to natočila kapela, ktorá pôsobí pár rokov, tak by sa to ešte dalo prepáčiť, avšak od niekdajšieho speváka QUEENSRYCHE je táto žumpa doslova neakceptovateľná.

 

Louža
15.12.2017 11:06

Nedělám si srandu ani v nejmenším! Minimálně poslední dva díly téhle trilogie jsou opravdu to nejvýznačnější co v progresivní hudbě v této dekádě vyšlo. Dobře chápu, je tam jméno zvolený trochu neštastně s asociací na Queens....Bohužel i ten zpěvák tam kdysi zpíval. Ale tohle NENÍ album pro fanoušky QUEENSRYCHE! Tohle je album pro fanoušky progresivní hudby (úmyslně píšu hudby bez žánrového určení) kteří hledají nové obzory. Pokud Stray píše, že to slyšel čtyřikrát...tak já můžu s klidem říct, že jsem to slyšel čtyřicetkrát a stále ještě to nemám ani zbla naposlouchaný. Tolik toho tam je.

Ale v pohodě. Klidně to neposlouchejte. Aspoň mi neubyde. Palec nahoru pro Geoffa že se na vás vybodnul a nahrál album, které chtěl a ne které chcete a platíte vy. Škoda že takových umělců není víc.

 

Carloss
15.12.2017 06:39

Neposlouchejte Loužu :D Doufám,že si dělá jen legraci.Demonick mi přijde někdy až moc kritický,ale tady to vystihl přesně.Hudba úplně o ničem.Ale dal bych o bodík více za snahu a snad bude příště lépe.

 

Ondrush7814.12.2017 20:56

Tak tohle opravdu NE! Ač jsem dlouholetým fanouškem QUEENSRYCHE a pana Tatea, to co mistr předvádí v posledních letech je opravdu napováženou. Sice se pořád snaží přijít s nečím novým, myslí rozhodně progresivněji než samotní QUEENSRYCHE, kteří na posledním albu vsadili na Empire model, ale vydává zvukové nedodělky, které by dříve v QUEENSRYCHE nebral ani jako demo! Opravdu bolest poslouchat! Slyšte Wake Me Up při nájezdu na refrén, ten pokles hlasitosti mě vždycky praští:-) První díl zněl slibně, druhý skutečně zaujal, ale třetí díl je opravdová hra na nervy. A to jsem založil i podceňované American Soldier a Dedicated To Chaos. Připadá mi, že sám neví kudy kam, když na koncertech několik let přehrává dokola Operation: mindcrime. Navíc ta ztráta hlasového fondu je opravdu citelná!

 

Louža
14.12.2017 09:40

10/10 a určitě nejlepší album nejen tohoto roku. Berte plnými hrstmi!!!

 

Demonick
14.12.2017 02:22

2/10 a určite najhorsi hudobny album, aky som tohto roku počul. Ruky preč!!!

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist