Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
22.11.2017 19:29

"bylo teoreticky možné ze schodiště poblít šatnu" - :):) Takhle zásadní informaci o dispozici sálu jsem ještě v žádné diskusi neslyšel :):) Víc! VÍC! VÍC!!!

 

stefanos22.11.2017 18:00

Kdo tady říkal Tankard, tak Disco Destroyer je asi moje nejoblíb. Nějaký dva metly jsem potkal na Špilberku, no a Death Angel jsem se těšil a dobře si vedli, ale ten zpěvák pak něco řekl, jako že velká událost a jedna velká rodina a mě napadlo že táhneme za jeden provaz a Nuclear Blast a bavte se s přáteli a Gambrinus a Spark a to bylo na mě moc, tak jsem si dal úkol, že si dám pivo na každém ze tří balkónů a pak zase atd., čímž jsem zjistil, že nejhezčí zvuk byl na druhém balkóně a hru jsem pojmenoval Veselá doplňovačka. Prostor hezký, i z chybami - bylo teoreticky možné ze schodiště poblít šatnu - hadovitostí prostor pěkně ladil k aktuálnímu obalu Testamentu.

 

stefanos22.11.2017 17:26

V Brně nic není, Ostrava a Kladno mají daleko větší kouzlo pro mě, ale sežral jsem tam vynikající veganský něco v centru. Královopolská strojírna tam je, Zdeněk Pánek. Hezké to bylo

 

Valič
22.11.2017 11:25

Z těch „metalových“ turistických atrakcí na Moravě bych zmínil ještě Muzeum mučících nástrojů u zámku ve Valticích (je umístěno v bývalém vinném sklepě). Jen nechápu, proč ten průvodce během výkladu asi třikrát zmínil, že jsou ty exponáty plně funkční a jejich repliky se běžně používají v moderních BDSM salónech. Sice nevím, co tam ti zaměstnanci po zavíračce provádějí (a asi to ani vědět nechci), ale pro jistotu jsme tam na nic nesahali. :-)

 

Valič
22.11.2017 10:29

DarthArt: Na Špilberku jsme byli taky, jen jsme nepočítali s tím, že celá ta prohlídka včetně všech muzejních expozic zabere tolik času. Ty podzemní prostory jsou opravdu hodně působivé. Nechápu, jak to tam tenkrát ti vězni mohli vydržet (ono jim ale asi nic jiného nezbývalo), byla tam zima jak v psírně.

 

DarthArt
22.11.2017 09:46

A taky v Brně mají k nahlédnutí pohřebiště pod Kapucínským klášterem - mumie v rakvích a v jejich čele Pandur Trenck. Od Jakuba je to pět minut chůze.

No a když už jsme u toho "metalového" Brna, za návštěvu samozřejmě stojí taky obrovské kasematy na hradě Špilberku. Dokonalá törrovsko-rootovská atmosféra :) Jsem nevinnen..... v podzemí !!!!!

 

Valič
21.11.2017 21:53

Ta brněnská kostnice je umístěna pod kostelem svatého Jakuba a jedná se údajně o druhou největší kostnici v Evropě. Nachází se v ní kolem 50 tisíc kosterních pozůstatků, které byly při její rekonstrukci nově uspořádány a doplněny různými moderními uměleckými díly (mě osobně tam ty kovové skulptury spíš vadily a trochu mi i kazily celkový dojem z prohlídky).

 

zdenos21.11.2017 21:20

soundtrack jsi zvolil správně, jen ta halda lebek mi nic moc neříká :))

 

Valič
21.11.2017 21:10

V Brně je vůbec plno zajímavých památek. Třeba tahle:

https://www.youtube.com/watch?v=ujZBY981kos

Před pár lety jsme tam byli s "paní Valičovou" na romantickém výletě. Úžasný zážitek, jen bych jako zvukovou kulisu zvolil nějakou vhodnější hudbu:

https://www.youtube.com/watch?v=mFFJVucBaBE

 

Stray
21.11.2017 20:29

Jo. To je ona. Zajímavá stavba. Jako centrálu CrazyDiamond bych ji bral.:-) Ale tak třeba to rozvinu jutuberskym směrem a zadaří se.:-) Už jenom ta cesta Brnem stála za filmik.

 

David Chlíbek21.11.2017 20:23

Je to vila Tugendhat
http://www.tugendhat.eu

 


 

 

 

 

TOPlist