Boomer Space


Diskuse ke článku : ROBERT PLANT - Carry Fire
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Louža
27.11.2017 17:47

Imothep : Nemůžu protože se to týká celé tvorby. Nevím co bych k tomu měl říct. Ta hudba mi přijde nelogická. Nevidím na tom nic zajímavého.

 

Imothep
27.11.2017 16:02

Louza: "Disharmonický rytmy, prapodivnou antihitovou strukturu skladeb. Nemelodičnost." ... muzes prosim uvest priklady konkretnich skladeb LZ, at si nejak udelam predstavu. A ne, jako skalni LZ ultras te za tve hrichy a kacirstvi nebudu proklinat, neboj :oD
Novinku jsem neslysel, ale z toho, co znam, me solovy RP taky nikdy extra nebral.

 

Louža
27.11.2017 15:34

Já se svým názorem bejt první nechtěl. Chvilku jsem to poslouchal a předesílám, že jsem fanatickým odpůrcem LZ. A tohle se mi taky nelíbí :-) Fanoušci sice tvrdí, že to není LZ, já tam ale slyším všechno, co mě na nich sere. Disharmonický rytmy, prapodivnou antihitovou strukturu skladeb. Nemelodičnost. Ukňučenej vokál. Neni každej Mustaine aby si tohle mohl dovolit. Podle mě je tohle LZ inkarnace hraná na balalajky. A to je špatně.

 

Norr
27.11.2017 15:21

Recenze tu leží už skoro dva týdny a nikdo ji nekomentuje? Fakt jsem první?
Ok, tak jdeme do toho. Planta znám jasněže nejvíc z jeho dřívější domovské kapely a jasněže to není můj ročník (ani kapela LZ, ani Robert RP) a raději si pustím Obituary, než LZ. Ale jak LZ, tak RP jsou prostě natolik velkou a významnou součástí nejen rockové hudby, že jsem kdysi na LZ musel narazit a rád si je nastudoval a rád si je sem tam dám. Sólovou cestu RP v podstatě neznám, sem tam nějaký letmý poslech novějších desek za posledních deset let, ale prostě se pro absenci toho rockového feelingu u mě nechytal. Přesto přetrvávající respekt, neboť si myslím, že hudebně RP umí stárnout. Novinka je z mého pohledu fajn. Až přijde na návštěvu jeden můj rodinný příslušník, jenž je generačně blíže k zepelínům a Plantovi, nastartuji Spotify a tohle pustím jako podklad probíhající návštěvy, aniž bych mu cokoliv vykládal, uvidíme, jak bude reagovat, myslím bude spokojený ;o)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist