Boomer Space


Diskuse ke článku : MOONSPELL - 1755
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Mocky27.01.2018 15:11

Tak postupom času musím pridať...práve minulá sobota na koncerte ma donútila napočúvať toto CD omnoho viacej...a kľudne 80%...všetko sedí poplatne príbehu...coververzia tých brazílcov je perfektná..

 

Carloss
23.11.2017 10:09

Některé písně špatné nejsou,ale jako celek je to takové nevýrazné.Ale viděl bych to tak na 65%.

 

Valič
21.11.2017 09:35

80% Pokud od desky někdo čekal Extinct Part II, musí být zákonitě dost zklamaný, ale jako koncepční album, které klade důraz především na emoce, atmosféru a texty, novinka nedopadla zase až tak špatně, jak by se podle různých komentářů na internetu mohlo zdát. Je ovšem pravda, že k nejlepším nahrávkám kapely asi patřit nebude. Mě osobně nedostatek chytlavých refrénů, líbivých melodií a čistých vokálů zase až tak nevadí, ale určitě bych uvítal větší různorodost skladeb.

 

zdenos20.11.2017 19:04

Lisabonská bída letos :)

 

vatutinwot20.11.2017 09:58

Ajta krajta --- trochu bych řekl, že mi to připadá jakoby zde některé recenze psal Nesmrtelný strejda ... prostě NE je ANO ... ANO je NE ... humorná kauzy Medusa i 1755 jsou toho příkladem ... a stejně jako v pohádce princezna nechápala proč NE, když logika volala po ANO, tak ani já se zde nedozvídám proč NE ... jen prostě NE ... mě se to nelíbí ... Každopádně s Moonspell já osobně to má takové nejednoznačné. V dávnověku jsem měl a doposud mám, rád desky jako Sin Pecado, Butterfly, ze současnosti mě fakt baví Alpha a Extinct. Jojo beru Irreligious, ale podobně jako vlastně u všech sorychtových "kultů" z té doby mne to dnes moc neoslovuje a taková ta prostřední část discografie, kdy např koketovali s elektronikou ve stylu Samael mne s odstupem času slynula do ne-zcela záživného mišmaše. Prostě výrazně u mne v tvorbě Moonspell převažuje obliba gothických ozvěn a civilního vokálu, proto jsem k 1755 přistupoval značně odtažitě a první zveřejněné ukázky mne nenadchly. Nicméně desce jsem dal čas a přestal u ní hledat skladby na první dobrou a po mnoha posleších si dovolím tvrdit, že v negothické části tvorby jde o výbornou věc. Většina skladeb je výborně vystavěna, nahrávka má skvělý zvuk, portugalština a sbory po čase baví ... snad je vokál by mohl býti občas komornější ... za mne 85% - 90% ... možná stojí za zmínku, že i naprostá většina zahraničních recenzí se pohybuje výrazně na 50% ... a tak se vracím na začátek ... na crazydiamond občas znamená NE ... ANO :) ...

 

Fenris 13
20.11.2017 09:15

S recenzí souhlas, sice absolutně nemám problém s tím, že Fernando zaměnil čisté vokály za řev, ale absence výraznějších melodií...přitom na konec desky umístěné pecky Ruinas a Todos Os Santos ukazují že to jde! Tyhle dvě skladby jsou naprosto skvělé a výrazně na albu vybočují. Škoda, právě Todos Os Santos coby první zveřejněná skladba mně velmi nalákala.

 


 

 

 

 

TOPlist