Boomer Space


Diskuse ke článku : KRYPTOR - Time 4 Crime
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Valič
28.12.2017 21:09

Stray: "To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou." ;-)

 

zdenos28.12.2017 19:33

super, taky je tu někdo mladší než já :)

 

SvojPat28.12.2017 16:46

Valič: Jsem ročník 1998 a seriál mě velmi oslovil, protože se rád zajímám o českou rockovou/metalovou historii. Takže se najdou i výjimky mezi mladými lidmi.

 

Stray
28.12.2017 14:53

Marigold: Dík že ses zde (vlivem předchozích příspěvků) ozval a vypálil mi rybník na vlastním hřišti, tímto na CD nastává doba Gorbačovská a období studené války považujme snad (ještě se budu muset zeptat sám sebe, tedy toho hlubšího já) za ukončené.:-) Princátko je dobrá nálepka.

valič: TAK VIDÍŠ, ŽE TO TU SLEDUJOU. .-)

 

marigold
28.12.2017 13:15

Čau Strayi,

nevím, kdo kdy CD na MP za něco kritizoval, já osobně si tvoje texty čtu rád a pravidelně, veškeré hrocení kavárna x pracující lid, dělníci bigbítu x líní inkousti je po těch letech trochu úsměvný, ne? Jsem rád, že se CD daří.

Měj se

Princátko Mari

P. S. Naše návštěvnost se pohybuje kolem 1.500 návštěv. Glory days are gone, ale baví nás to furt, podobně jako to baví tebe.

 

Stray
27.12.2017 22:47

Tedy není to přímo ten důvod (napsal ten profil KRYPTOR určitě jen proto, protože to zkrátka napsat chtěl), nicméně že ty dvě recky vyšly nedávno u nás nebral jako nějakou ohrožující překážku téhle své činnosti. Jasně, myslí si že mrháme energií, ale na druhou stranu to, konkrétně on, nemyslí zle. Takže všechno cajk.

 

Stray
27.12.2017 18:08

Valič: To samozřejmě chápu, ale jak už jsem někdy psal, mě na počtu čtenářů zas až tolik nezáleží, čtyři stovky denně až pětikilo jsou úplně v pořádku - plně dostačují, nepotřebuji tisíce brebtalů. :-) A s tím souvisí i pravděpodobně ten důvod profilu na MP, Louis má představu, že má činnost s C.D. je zbytečné mrhání energií, že ty texty volám kamsi do tmy :-) a prostě nemám odbytiště. Jasně, nemám návštěvnost MP, ale je mě to jedno, cítím se tu doma a prostě líp. On si totiž myslí, že si tady té naší činnosti zas až tolik návštěvníků netu nevšimne a to je důvod, proč ten profil napsal tam a sice jen krátce po našich článcích.

 

Valič
27.12.2017 17:39

Stray: Ono taky záleží na tom, co si člověk představí pod pojmem legenda. Pro lidi, kteří vyrůstali koncem 80. let, kapely typu Vitacit, Törr nebo Kryptor asi legendami budou, ale dnešní mladí posluchači se nad nimi pravděpodobně jen pohrdavě ušklíbnou. Ten DarthArtův seriál je samozřejmě skvělý, ale předpokládám, že osloví především "pamětníky". Pochybuji, že by kapely typu V.A.R., Sax nebo DAI zaujaly lidi z mladší generace, kteří vyrůstali třeba na symfonickém black metalu, djentu nebo technickém death metalu. :-)

 

Stray
27.12.2017 15:56

A ještě dvě věci - nějak jsem vytušil, že kapela KRYPTOR si o sobě myslí, že je patrně větší legendou než skutečně je. Třeba já si o jejich tvorbě myslím třicet let svý ... po revoluci byli u zdroje, jinak rozhodně nic světoborného nepředstavují, v čssr byli už tehdy desítky lepších.

DarthArt je zlatíčko, těší mě že píše na C.D., takhle si představuji precizní posilu týmu, pět let od založení tak musím říct "takový přichází jednou za pět let". Navíc se člověk s jeho články vůbec nemusí dělat, ať už stylisticky nebo pravopisně, vše sedí naprosto přesně, jen to přehodit na stránky.

 

Stray
27.12.2017 15:33

Valič: Podle mě věděl, někteří kluci od nich sem občas kouknou, ale vždyť je to přeci úplně jedno, nebo ne?

carcass: Přiznám se, Hooyovi jsem psaní na C.D. nabídl teď v listopadu, když jsme se potkali v Brně na Testament, Annihilator, Death Angel, transparentně trochu přemýšlel, ale odmítl, že prej na MP vyrostl, takže se cítí být tam s tím docela spjatej, což chápu. I když to mám trochu jinak, všeho odsud až pocud, je hezké psát na navštěvované stránky s celou řadou dobrých pisálku, ale ne za cenu "Buď rád, že seš tu trpěn", "my rozhodujeme co je vtipné", "Cool je nepsat případně povýšeně reagovat na čtenáře" :-)) tam by spajk patrně zesnul. :-)

 

Valič
27.12.2017 14:34

Mě by jen zajímalo, jestli autor článku o těch DarthArtových recenzích věděl, a pokud ano, proč ztrácel čas zpracováváním tématu, které už před ním někdo dost podrobně rozebral. Je to samozřejmě jeho věc, já k obsahu profilu žádné výhrady nemám, jen mám pocit, že ve srovnání s tím, co se objevilo v recenzích a komentářích na C.D., nic nového nepřináší, tedy kromě informace, že členové kapely rozhovory neposkytují pravděpodobně nikomu (snad kromě Sparku).

 

Stray
27.12.2017 13:56

Protože kdykoliv se s někým z nich setkam, má dojem, že bych snad měl po něčem podobně zcestnem toužit.

Snažím se to jen valicovi trochu vyjasnit. Jinak ignorace samozřejmě trvá, ale ne nějaká z uražené ješitnosti, ale taková, o které člověk ani nepremysli.

 

carcass
27.12.2017 13:03

Stray - a proč bys měl "někdy" chtít ty psát u nich a ne oni u tebe?

P.S. nejvíce ty kavárnské "metalisty" nasereš, když je budeš totálně ignorovat.....

 

Stray
27.12.2017 12:35

Valič: Tak oni Crazy Diamond kritizovali, protože se asi neuměli srovnat s tím, že od nich, tak prestižních stránek, někdo dlouhodobě píšící odešel a ještě je kritizoval (koho by bavilo, aby ho někdo řadil do kategorie pisálek druhé kategorie?) a navíc si založil stránky vlastní. Mě jejich pohled na věc (na mne) NEBAVÍ, ta namyšlenost v nich je snad zažraná. Respektive - mají mne rádi když mne nevidí, nikomu do ničeho nekecám, jen prostě v tom jejich (jak by řekl Franz Štorm) zasraným podpalubí, v tom jejich soukolí (zasraném, modrém) :-) přikládám. Jenže mne se tohle nelíbí, mám navíc než živit kavárenské princátko z Wejvka, sorry. Celkově - máme se rádi (dneska už bych se jich proti leckomu i zastal, což po odchodu nebylo možné) i nenávidíme (naznačené křivdy), zajímáme se o sebe (zmíněné pošilhávání) i vůbec nezajímáme, a tak si to prostě přeber. Za mne, jsem s chodem věcí srovnán a je mi jasné, že nikdy nestane situace, abych chtěl u nich psát. :-)

 

Valič
27.12.2017 12:11

Stray: Mě to prostě tak nějak pobavilo, zvlášť když jsem si vzpomněl, jak někteří lidé dřív kritizovali Crazy Diamond za zveřejňování recenzí starých desek podobných kapel. Článek jsem přelouskal celý a nemyslím si, že by byl špatný, ale ty DarthArtovy recenze mi určitě přijdou zajímavěji a zábavněji napsané. To, že se tam ten článek objevil tak brzy po zveřejnění těch místních recenzí, bude asi opět způsobeno tou "synchronicitou" (asi si o tom budu muset něco nastudovat, zdá se mi, že se s podobnými věcmi v poslední době setkávám stále častěji). :-)

 

Stray
27.12.2017 11:14

Valič: A myslíš to jak? Jako že ti to vadí a nasírá? Nebo že tě to baví z toho důvodu, páč to napsali sledujíc zároveň co se děje od podzimu tady? Nebo jak to mám celé chápat? Víš, mě je to úplně jedno, já tak dlouhé články (od autorů, kteří navíc píšou docela nudně - ne špatně ale nudně) vlastně nejsem schopen ani dočíst. :-)

 

Valič
27.12.2017 11:02

To, že jisté nejmenované stránky v pondělí zveřejnily obsáhlý profil Kryptoru, považuji za vskutku vydařený fór. Jen nechápu, proč si ho nenechaly až na Silvestra. :-)

 

Valič
06.11.2017 17:54

Phill: Já bych se s poděkováním taky rád připojil a myslím, že teď mluvím tak nějak za nás všechny "mladé" diskutující. :-)

 

DarthArt
06.11.2017 17:19

Phill: Já díky za Time 4 Crime. Je to fakt super album a doba kolem něj byla neuvěřitelně intenzivní a bezprostřední.

 

Phill Bass von KRYPTOR06.11.2017 13:40

Velke diky autorovi za hezkou recenzi !!!

Radost a poteseni ve me vzbuzuji i prispevky mladych diskutujicich.
Je to od vas vice nez mile.

Davejte si bacha na vase prdylky !!!

vas Phill

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist