Boomer Space


Diskuse ke článku : EUROPE - Walk The Earth
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer30.10.2017 12:59

Určitě album s velkým potenciálem... krásně vrstavený, nepodajný, je potřeba se pořádně zakousnout a to mám rád.. Z týhle návrtový éry určitě můžu předchůdce "War Of Kings" laděného v porobným duchu a "Secret Society".. zbytek mi přidapá jako hledání sebe sama...takový napůl pop, který drží rocková kotva.. sluší jim to letos těm klukům jedněm Švédskejm.

 

Stray
30.10.2017 10:50

Snažím se většinou starat jen o svoje články, i když je pravda, že mě občas někde něco zaskočí. Wolves je spolu s titulní a s Pictures nej skladba na desce. Pro mne je Walk the Earth v novodobé etapě fakt asi nejslabší deska EUROPE, z té starší hodnotím hůř jen debut z roku 83´, ale pořád to není vyloženej provar. Na té kapele se mě líbí, že je tam každej podstatnej a má své místo, působí jako team, i když 90% materiálu skládá Tempest, kterej samozřejmě nefunguje jen jako zpěvák, ale ovládá celou řadu nástrojů. Semknutost trojky Michaeli/ Levén/ Haugland je víc než nějakej Norum.

 

down
30.10.2017 10:17

Recenzent "od vedle" je skoro celou recenzi úplně vedle. Není se čemu divit, solí tam ty recky takovým tempem, že si sotva stačí prohlídnout obal. Wolves je nahodou výborná skladba. Za Finálním odpočtem rozhodně nesmutním, byly to prima časy, fajn se na to balilo ženské :) ale naštěstí už takhle nehrajou. Teď dělají muziku. Za mě 80%.

 

Avram30.10.2017 08:46

Pocomebacková alba EUROPE na mě působila dojmem: "naflákáme tam bez ladu a skladu nějaké nenápadité zvuky, hlavně ať nezníme jako TI Europe, třeba to někdo pochopí jako neortodoxní umění". Dodnes nechápu, co na nich někdo slyší a jak se to vůbec někomu může líbit. Na Last Look At Eden sice bylo i pár nápadů, ale pořád to bylo dost rozpačité. Ale s War Of Kings a s novinkou jsem se konečně s kapelou sešel na podobné vlně. Nesouhlasil bych s tím, že by novinka nebyla hitová. A když jsme u vývoje Tempestova pěveckého projevu, tak právě u novinky bych ani na chvíli nezaváhal, že je to právě TEN Tempest.

 

Dave7830.10.2017 07:14

Znovu výborná deska, za mě 90%. Je to čím dál větší retro, Joey má čím dál zastřenější hlasivky a mě to čím dál víc baví! Na následujícím turné s Deep Purple dojde k symbolickému předání žezla...

 


 

 

 

 

TOPlist