Boomer Space


Diskuse ke článku : Nemám žádnej problém
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

DarthArt
05.09.2017 20:39

Já do posilovny nechodím, ale zato neustále výletničím. Samozřejmě pořád sluchátka na uších (kromě chůze do kopce). A občas se stane, že dohraje album, je ticho a najednou se kolem mě ozve hlas přírody, šumění stromů, cvrlikání ptáků. A já si pak říkám - nejsem debil, že si to kazím Slayerem? Jenže pak tam stejně bouchnu další desku a thrash metal vítězí :):):)

 

Imothep
04.09.2017 20:39

zdenos: tak tak, a z vlastni zkusenosti vim, ze tech "dokazovacu si sam sobe" je v tech posilovnach drtiva mensina, ac si to "laicka" verejnost nemysli.

Louza: jinak souhlas s tim, cos napsal .... me vlastne nikdy neslo poslouchat muziku a cist zaroven. Me treba to cteni nejde ani v MHD, me rusi i lidi, co si povidaji(a taky o cem) - neumim to proste odfiltrovat, kor kdyz mam louskat nejakej slozitejsi text/styl.
Nicmene co jsem chtel nize hlavne napsat a zapomnel na to. Urcity typ muziky dokaze pozitivne ovlivnit vykon v posilovne, to ma myslim rada z nas vyzkouseno. Je ale jasny, ze to asi v mym pripade nebudou ani "vyteplene sici stroje", ani "pravitko/kruzitko" prog/math zalezitosti, punk, folk, ale treba ani "Vagneri", ktere mam jinak rad. Ale treba takove vybrane skladby od Rammstein, Stuck Mojo, Disturbed, Pantera, Machine Head atd - ty udelaji lvi sluzbu :o)

 

Imothep
04.09.2017 15:59

Louza: Kez by to bylo tak proste, ale ono neni. Kdyz mas poradne nalozeno, potrebujes se soustredit a posilovnou uz po treti za sebou rve v lepsim pripade Helloween - Live in the U.K., Stratovarius - Destiny nebo v tom horsim pripade Divokej Bill ci Vypsana Fixa :D.
Ale OK, tato fitka, co jsem navstevoval uz v mem pripade patri minulosti, jen jsem to tady chtel dat, jako humornou historku k dobru. Podotykam, ze vse v.u. se mi opravdu stalo - nekolikrat :oDDDD

 

Louža
04.09.2017 13:05

Byly doby kdy jsem bez muziky nedal ani ránu. Poslouchal jsem jí po ránu, po obědě, po večeři. Kamkoli jsem šel tam byla hudba se mnou. Takhle to trvalo...téměř dvě dekády. A pak jsem zjistil zajímavou věc. Že mě vlastně ruší. Že mě ruší při čtení. Že mě ruší při učení, při práci. A zejména při sportu. Pokud chci v posilce skutečně něco dokázat, dám svalu pozornost, absolutní mentální kontrolu, myslím na něj když ho cvičím a toho nedosáhnu se sluchátky v uších, protože mě hudba ruší a rozptyluje. Pokud si chci dobře zaběhat a vyčistit si hlavu, tak toho nedosáhnu tak že si do ní z druhý strany budu hustit death metal. Pokud chci poslouchat hudbu. Sednu si do křesla, zhasnu a poslouchám hudbu. A užiju si jí mnohem víc než když jí degraduju na šum na pozadí. Tak prosté to je :-)

 

zdenos04.09.2017 12:23

s tím musím jen souhlasit, celkově cvičení vyplavuje pozitivní hormony:) spíš jsem měl na mysli jen ten ,,účel' :)

 

Imothep
04.09.2017 09:52

Chlapi, ale posilovna je moc fajn. Clovek si krasne vycisti hlavu a jeste udela neco pro neodvratne starnouci telesnou schranku, pripadne i kardiovaskularni system. Ale pravda, lze toho docilit i jinymi aktivitami :o)

 

Stray
03.09.2017 12:40

I tak to lze chápat, ale já spíš seděl za klávesnicí a říkal jsem si, vždyť to Asylum už nebylo hrozně dlouho, prostě něco musím napsat, ale na druhou stranu vůbec nevím co, vždyť já nemám žádnej problém. Mě se prostě příčí styl, kdy se dělá z komára velbloud a autor si ten problém jaksi uměle přikrmí, aby jakože byl úvodník. To mě přijde tragický. Heh... přeci tu nebudu řešit, že ve Valašských Kloboukách zákazali před rokem koncert ROOT a TÖRR, ne?:-) To je sice asi problém, ale ne můj.:-) Takhle aspoň po tomhle "EP úvodníku" vím, že ten opravdovej musím napsat co nejdřív. Jen musím ještě kápnout na to o čem. :-)

 

zdenos02.09.2017 23:38

I když jsme oba jiná věková skupina, tak se v mnoha ohledech v článku vidím. Já totiž taky nejsem žándnej snaživec, jako spíš dobrák, kterej se občas nechá podupat ostatníma. Negativní věci pokud možno neventiluju (otázka je, zda je to dobře?). Jeden nešvar, kterej ale hodně souvisí s návyky dnešní společnosti mám stejnej, ač mě hudba baví, tak jí drtivě stahuju z internetu. K tomu se přiznám. Co se týče koníčku a způsobu volnýho času popsaného v článku, přijde mi to úplně normální - daleko lepší, než třeba taková posilovna chovaná jen k účelu ,,dokazování si'. Já celkově nemám rád lidi, co si něco dokazují a dělají se lepšími, než všichni ostatní - ať už na to jdou cestou fyzický síly nebo klidně ,,mozku'. Takže jo, trávit večerní čas ČTENÍM takovýho článku mi přijde smysluplný, lepší než včerejší ožralej večer :)

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist