Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Norr
22.08.2017 14:41

Pátek:déšť a déšť, takže do areálu až na CROWBAR - oblíbená kapela, naživo můžu kdykoliv, příště bych je uvítal i v pozdějším čase, TRIVIUM - skoro celý set a nic to ve mě nezanechalo, CARCASS - opět srdcovka a jsem spokojen, ano předchozí vystoupení na BA bylo lepší, ale tohle bylo na velmi vysoké zážitkové úrovni, ELECTRIC WIZARD - neměl jsem nabito, nedával jsem ani začátek, přitom z desek to beru, CLAWFINGER - cirkus, který mě neoslovil, ve své době 90´se mi líbili, tentokrát mě nudili. Odchod na párek, tenhle den mi dal díky počasí dost zabrat a nezvládl jsem polovinu kapel....

 

sicky
22.08.2017 08:18

zdenos: jasně, že carcass není klasický death, jenže kus z něho by tam pořád mělo být :), jinak to podle mě není ono.

 

Smolik
21.08.2017 21:58

K Tiamat - Edlund u mne skončil. Naprosto neprofesionální přístup, mohl to být jeden z vrcholů a vrchol to byl - kabaretní...

 

zdenos21.08.2017 15:37

však carcass má do klasickýho ,,deathovýho' tlačení celkem daleko ne? :) Mě se na tý skupině líbí, že prostě přijdou a zahrajou, bez zbytečnejch poz a velkejch keců. V tomhle jsou na tom podobně jako Sodom. Instrumentálně jim nebylo co vytknout:)

 

Stray
21.08.2017 15:31

Tiamat jsem viděl, názor v reportu zítra.

 

Smolik
21.08.2017 15:09

Mně se zdál Carcass hodně OK, snad jen tišší zvuk vadil. August Burns Red také hodně solidní. Wolfheart roste ve větší kapelu si myslím, dříve jsem je přehlížel, před BA naposlouchával a naživo nezklamali.

 

sicky
21.08.2017 14:37

Pátek byl pro mě dost plonkovej z programu mě zajímali víceméně pouze Ulcerate, Electric Wizzard a August Burns Red. Ulcerate ale zůstali za očekáváním -nebyla slyšet kytara, ABR jsem nestihl kvůli dešti vůbec, Electric Wizzard byli ok, ale konec už mi přišel ale takovej natahovanej, měli skončit dřív :) Jinak Trivium nebavili vůbec, ta kapela mastí přes sebe všechno, jak když se chtějí zavděčit všem, ale ve výsledku neví, co vlastně mají hrát. Podle mě dramatický přešlap, to by už tam mohli hrát klidně Avenged Sevenfold nebo Five Finger Death punch :) Carcass taky slabota, vůbec to netlačilo, vůbec to nebyl deathmetal. Clawfinger mi tentokrát už taky přišli mimo mísu. Nakonec jsem byl rád, že jsem odpoledne viděl Crowbar, kteří dost překvapili (viděno asi po6-té a tentokrát asi nej) - fakt vražedný basový zvuk a také First Blood, kterým to kopalo taky nečekaně silně. Tato dvojice nakonec top dne.

 

DarthArt
21.08.2017 14:29

Stray: Byl´s tam taky na TIAMAT? Podle ohlasů a videí to byl řádný rock´n´roll :):):)

 

zdenos21.08.2017 14:02

Já mám Trivium poměrně rád (hlavně desky Crusade, Shogun, Vengence falls). Živě tomu ale něco chybělo. Výběr skladeb špatný nebyl, ale přišlo mi, že to Heafymu tolik nezpívalo. On ten svůj styl zpěvu poměrně změnil, přijde mi, že zní s každým dalším albem trošku jinak. Na BA ten den překvapili Wolfheart, které si ted průběžně sháním, trošku více jsem možná čekal od Graveworm. O bouřce jsem věděl dopředu, a ze Sacred reich jsem neviděl bohužel nic. Naopak jsem si večer užil Eluveitie a Carcass. Carcass jsou pardálové, co to mají pořád v ruce :)

 

Meres
20.08.2017 21:07

Prečo stále tie dissy na TRIVIUM? Je to skvelá kapela a čo sa týka moderného metalu je jedna z najlepších aké sú na trhu. Disponujú značným množstvom kvalitných peciek a ich albumy sú kvalitatívne nesmierne vyrovnané a ku cti im slúži aj to, že sa ich nesnažia robiť ako cez kopirák. Za roky si vypracovali nejaký ten vlastný výraz a určite vytrčajú nad záplavou nudných (nielen) metalcoroviek.

 

raf20.08.2017 17:02

Sacred Reich jsem měl možnost vidět poprvé už v roce 91, tehdy s přehledem nakopali prdel Sepultuře. No, a za těch 26 let se vlastně nic nezměnilo, nakopali by ji i dnes. Nejsympatičtější kapela celého festivalu. Byť mají vizáž jako by žili někde v popelnici u supermarketu.

 


 

 

 

 

TOPlist