Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Norr
22.08.2017 12:05

Ve středu jsem viděl kapely: DESERTED FEAR - pěkně šlapající death, ROOT - jen závěr setu a za mě dobrý, lituji propásnutí celého setu a Big Boss mi nevadí ani s jeho zdravotním stavem, ani hláškama, WINTERSUN - nebavilo, nejsem cílová skupina, MACABRE - už jsem je viděl v klubu a sice z nich neuchcávám, ale rád si je poslechu a nebylo to špatný, METAL CHURCH - jen jsem prošel okolo a neoslovili, MASTERS HAMMER - za mě super, vidět a slyšet je naživo byl zážitek, v listopadu v klubu repete, OVERKILL - cestou do říše spánku jsem je už pomalu nevnímal, ale koule to mělo.

 

gotta
19.08.2017 08:54

Viděl jsem to podobně jako Stray, tzn. Overkill o parník přede všema středečníma kapelama a jeden z nejlepších setů festivalu. MH mě ani nenadchli, ani nezklamali, prostě normálka. Heroický výkon podali hlavně ty holky baphometky, protože stát v té masce hodinu jako socha musel být fakt záhul. Respekt!

 

Stray
18.08.2017 21:37

METAL CHURCH se po smrti Davida Waynea a bez Mike Howea nepočítá. :-)

 

Mike Howe18.08.2017 20:39

Jen bych doplnil, že METAL CHURCH hráli před třemi roky na Basinfirefestu, i když beze mě:-(

 

zdenos18.08.2017 20:08

Ke Gorgutus a Metal Church jsem si zatím žádný vztah nevybudoval. Z jejich setů jsem viděl minimum.

 

zdenos18.08.2017 20:06

Ač Overkill moje srdcovka nejsou, tak živě byli opravdu výborní. U Wintersun byl výkon podle mě v pohodě, Jari dokázal, že umí skvěle zpívat, jen s těmi gesty to nemusel tak přehánět :)). Poměrně jsem si užil i Deserted Fear, sympatický pozitivní týpci, kteří to do publika celkem zvládli napumpovat. Zajímavý srovnání přinesl souboj ROOT X MH. Vždy jsem měl Rooty moc rád, ale tento koncert dokázal, že už to přeci jen není co bývávalo. Nejen slabší setlist, ale hlavně zdravotní potíže Jirky jejich výkon poznamenal. Není se co divit, vždyt je to nejstarší BM singer :)) Masters hammer pro mě velký překvapení, a asi i zároveň nejlepší kapela prvního dne (jejich vystoupení v Pze jsem neviděl). Rekvizity jsem tak nějak nevnímal, zajímala mě spíš hudba, a na to, že ta sestava nemá mnoho koncertů za sebou, tak předvedla výbornej nátěr. Zvuk byl v pořádku a nenudil jsem se ani chviličku. Celkově jsem byl ale ze všech dnů BA ve středu nejvíce unavený.

 

Smolik
18.08.2017 09:58

Heh, tak to máme něco společného s Gorguts, dal jsem si jejich set celej a psal jsem kámošovi, že jsem k nim asi ještě nedospěl ani ve čtyřiceti. Jako zkouším je do sebe dostat teď, asi to chce čas. Oni jsou výborní muzikanti, ale stejně jako nedávám jazz, zatím ani nedávám Gorguts. Skoro jim nevěřím, že to zahrají 2x za sebou stejně :-) .

 

sicky
18.08.2017 09:13

Víceméně souhlas s reportem, jen dodávám, že Gorguts byli OK, v místě, kde jsem stál měli pěknej, hutnej zvuk a docela to valilo. Zato Master´s Hammer vidím jako zklamání. Jsem rád, že jsem byl na té jejich premiéře ve Futuru, kde to vyznělo mnohem lépe. Asi proto, že klub anebo se více snažili. Tady jsem měl z toho takový nepříjemný pocit, že to mají nějak příliš na salámu (Blackosh přiběhl na podium asi 2 min před začátkem a začal teprve vytahovat kytaru z baťohu:) a i díky Frantovým řečím mělo to vystoupení takový laciný česko-pepíkovský nádech. Pro mě to byl asi definitivní pád modly :) Jinak top dne úplně jasně Overkill, neskutečnej nářez

 


 

 

 

 

TOPlist