Boomer Space


Diskuse ke článku : PARADISE LOST - In Requiem
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Demonick
07.08.2017 20:04

Tak to si PÍŠ, ze plynulo nenadviazuje :)

 

Valič
05.08.2017 20:37

Paradise Lost zveřejnili nový videoklip:
https://www.youtube.com/watch?v=f1Jh36OMXFE
Celkem nechápu ty rozporuplné reakce. Podle mě bude novinka celkem plynule navazovat na předchozí řadovku a budou se na ní opět mísit prvky z prvních čtyř alb. Jinak mi ale přijde jako dost velké svinstvo vůči kapele, že někdo dal album i se všemi bonusy na internet už měsíc před oficiálním vydáním (v případě Cradle Of Filth to jsou dokonce dva měsíce). :-(

 

Donald02.08.2017 13:50

Stray: Death :) ... to bylo super, pro mne osobně zlomová kapela. Jináč RW remastery vyjdou nyní v srpnu, jelikož jsem koupil Kreator, Voivod a čekám na CF tak si myslím, že budou pěkný. http://www.pledgemusic.com/projects/running-wild-noise-records http://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/running+wild/?query=running%20wild¶m=person

 

zdenos02.08.2017 13:45

za DEATH se určitě přimlouvám taky :) Ty staré desky MF také nikde moc pitvány nejsou :)

 

Fenris 13
02.08.2017 13:38

Opravdu silně se přimlouvám za všechny níže zmiňované seriály, hlavně toho Kinga a Death! Tito velikání by si zmínku na nejlepším tuzemském metalovém webu zasloužili :-)

 

sicky
02.08.2017 13:37

In requiem je ok.stejně jako předchozí, o fous lepší s/t, mi přijde jako logické pokračování éry icon/ draconian. Ty alba mezi tím si mohli odpustit. Možná pak by byli těmi legendami, kterými mají být

 

Stray
02.08.2017 13:28

Donald: O těch RUNNING WILD popřemýšlím. Kdy maj vyjít ty remastery? Mám všechno mezi 84-94 původní vydání, takže mě tohle nemusí zajímat. Odhaduji, že bych se k tomu mohl dostat po novém roce, po těch SCORPIONS, ale jen max. do alba Black Hand Inn, chraň bůh abych šel dál. :-) Stejným způsobem bych mohl před vydáním novinky KING DIAMOND, pakliže bude, sepsat i jeho seriálek. Někdy si udělám čas i na DEATH, to jsou všechno věci, které mám nesmírně rád, ale nikdy jsem se k jejich psaní ani nepřiblížil, protože si to kdysi na jiném místě přisvojil jakýsi bedlivý posluchač jménem Louis.

 

Imothep
02.08.2017 09:09

Tak zas troche zpet k “In Requiem” …. Mozna to z pohledu fanousku “One Second”(ke kterym zrovna nepatrim I kdyz tu desku mam svym zpusobem rad) bude pusobit divne, ale pro me je “In Requiem” daleko logictejsi spojnice mezi “Draconian Times a “Host”. Ano, zretelne tam slysim dozvuky prvne jmenovane a zaroven i zavany nalad “te nejkontroverznejsi”. Ale v dusledku je to vlastne jedno kdy “In Requiem” vyslo. PL opsali pulkruh a vratili se tam, kde je mam asi nejradeji. U me se “In Requiem” urcite vleze do osobniho TOP 5 Paradise Lost.

 

Demonick
02.08.2017 08:58

Ja som zatial nedokazal vypocut Meduzu dokonca na jeden zatah. Je to tak hrozne pomale a jednotvare. Nickov melodicky spev mam velmi rad, zato tu velmi dominuje growl. No, bude to tazkyyyyy oriesok.

 

Donald02.08.2017 08:22

... podle mne Medusa nakonec nebude tak velkej ořech :) ... podobné hlášky o tom, že "skladby mne nezaujaly" atd ... byly slyšet již po vydaní Plague a v různých mutacích vlastně po každé desce pozdější éry ... na mě to působí jako "logické" navázaní na Plague ... na kterém dřevní murmur a temnota vlastně rušila a byla i trochu humorná ... tady to zapadlo do sebe ... prostě najdeme se v tom a budeme spokojeni :) ... každopádně těším se na originál ... zatím poslouchám 320 a tak to ještě poroste :) ... dotaz ... nebude recenzní maraton na Running Wild? ... vycházejí noise remastery... soudě dle předchozích voivod, kreator, celtic frost, budou nádherné a tak by nějaká vzpomínka potěšila. S Rolfem se nekamarádím od Death or glory, blazon stone ... tedy zhruba od časů kdy jsem balil třeba Manowar, ale onehdá jsem to po manowařích recenzích krále metalu zkusil ... nevyšlo to :ale i tak potěšilo ... a tak bych si takto mohl prosvištět i piráta :)

 

Meres
01.08.2017 17:21

Mňa vypustené skladby z Medusy nijak nezaujali, ale na posluch novinky si počkám asi až keď budem držať v ruke originálku. K "In Requiem" len toľko, že je to opäť fantastická nahrávka a návrat k tvrdšej podobe niekde medzi "Icon" a "Draconian Times" mi nesmierne lahodí a celý album šliape neskutočným spôsobom už od začiatku. Nechápem ako si nemohol vypichnúť Beneath Black Skies, tá pesnička má podľa mňa výrazný refrén až až :) A obal je fantastický tiež.

 

Stray
01.08.2017 15:37

Slyšel jsem Medusu zatím jednou, recenze bude až tak za tři týdny. jeví se mě to tak, že ta deska by mohla vyjít buď před a nebo hned po Shades of God, ano je to ta stará podoba s murmurem a táhlými tklivými songy, jenže já tam prostě slyším, jak je ta kapela dneska mnohem vyhranější a lepší než tehdy. je to dost taková, když to řeknu blbě, progresivní metalová deska, leckterý song má okolo 10 minut atd. je to taková dobrodružná jeskynní výprava. :-) Musím si na to udělat čas.

 

orre01.08.2017 15:08

Tak nový PL je prý něco mezi Gothic a Shades Of God? Fakt? Murmur po celou dobu? Na Plague to tam každopádně směřovalo. Na tohle bych před časem nevsadil ani náhodou. Každopádně v tom nevidím kalkul, to by nebyli Vallenfyre a Nick v Bloodbath.

 

Donald01.08.2017 14:14

proč ne ... ono hodnotit PL pod 70% ... vlastně ani nejde :) ... každopádně tuhle desku rozhodně a následníka částečně, nemám příliš v oblibě. Naopak Idol považuji za 90% pecku ... a raději mám i Plague a Medusu ... prostě tohle období, byť vlastně trvá dodnes je takové ... pro někoho retro, pro někoho vykrádání, pro někoho sázka na jistotu, pro někoho ... nevím co ... pro mě je fajn, neboť PL vydávájí a žijí. Žádné dramatické loučení a prázdné návraty ... prostě deska za deskou :) ... někdy v minulosti, když jeli jako předkapela Sisters jsem četl takovou úvahu, ve které se pravilo, že sestrám stačily tři desky, aby vstoupily do historie a pracovitým PL bude tento status, asi navždy odepřen ... já jsem s tím nesouhlasil, byť sisters zbožnuji a mám sesbírané do posledního singlíku, již onehdá a nesouhlasím i dnes .. pro mne jsou PL žijící stylotvornou legendou, nejen v rámci tzv "dark" metálku :)

 


 

 

 

 

TOPlist