Boomer Space


Diskuse ke článku : MR.BIG - Defying Gravity
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
22.02.2024 07:25

7.srpna 2024 - MR.BIG, Praha, Roxy!

 

Stray
24.07.2017 20:34

P.S.: Jasně, kytarista od thrashových FLOTSAM AND JETSAM, tak ted už se chápu. https://www.metal-archives.com/artists/Michael_Gilbert/5936

 

Stray
24.07.2017 20:32

judasp: Dík, opravil jsem to. Nevím jak se to mohlo stát a s kterým Michaelem Gilbertem jsem si to přehodil, znám vůbec nějakého? Podvědomě tuším, že někde nějakej známej Michael Gilbert existuje.

 

judasp24.07.2017 20:15

Jen malé upozornění - kytarista se jmenuje Paul Gilbert, ne Michael. Jinak souhlasím se vším výše uvedeným. Je to nejen kapela fenomenálních muzikantů, ale také velkých sympaťáků, což se často nepotkává. Paradoxně největší hity kapely jsou asi to nejobyčejnější, co kdy nahráli. Inu, to je život.

 

Bluejamie65
24.07.2017 12:27

Nu a k tomu ještě tradiční perverzo, a co si myslíte o lidech, kteří o rockových kapelách vládnoucích mainstreamu na přelomu osmdesátých a devadesátých let, jen o rok či dva později byli schopní psát jako o našminkovaném metalu, kde nezáleží na hudební kvalitě či virtuozitě zúčastněných, nýbrž na jejich vzhledu, líčení a účesech.... blueeeeeeeeeeeee vždyť tohle je level absolutna, jak Rolling Stones, Aerosmith nebo ACDC....

 

Bluejamie65
24.07.2017 12:09

To Stray+Subeer:To Subeer: Stray se krásně trefil do mýho vztahu k týhle bandě - a existuje od přelomu osmdesátek a devadesátek vůbec kapela, která by se složila tak geniálně, že na snad každém postu je ten nejlepší ve svém oboru? Mě na tom nejvíc fascinují dvě věci, který jsou ale spíš morální než hudební, za prvé to že čtyři ze všech nejlepší kdysi spojili svoje síly ve prospěch společného díla a za druhý, že se z plivanců a nálepek neposrali a hráli si svoje, i kdyby to mělo chvílema bejt jen pro Japonce. Miluju Mr. Big už od první chvíle, už jen ta názvová návaznost na Aerosmith sugeruje spolehlivost, trvání a jistotu:-)

 

Subeer24.07.2017 09:08

Velmi výstižně podané hodnocení novinky....album, které je opravdu postavené na vytříbeném muzikantství, pomalu odkrývající své krásy, přesně tak mě to baví... od pochopení MR. BIG mě hodně dlouho odrazovaly hitové cukrkandly “Wild Word”, “Be With You”.. tyto opravdu stačili abych se přežral Lučinou, ale pak jsem měl své dny a deska “Acual Size”, pro mě, vrátila kapelu do hry... a vyplatilo se....po všech stránkách neotřelý rock s mnoha voňavými ingrediencemi z jiných stylů... jenom ty 2 písně na koncertech pořád vyřvávat nebudu..

 


 

 

 

 

TOPlist