Boomer Space


Diskuse ke článku : INSANIA - Kult Hyeny
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Subeer23.07.2017 08:05

Čau Stray...no jasně.... použijte tu mojí recenzi, jak bude potřeba....nápad je to určitě zajímavý...tak to remixněte..domixněte...upravte k místím potřebám a nápádům..už se těším...

 

Stray
23.07.2017 06:40

Subeer: Využiji tvojí přítomnosti a nastíním ti co mám na srdci. Od samotné kapely je zájem, aby DarthArt napsal ještě díl ohledně desky "Zapal dům, poraž strom...", aby byl jeho formou dopsán příběh celý, oba víme, že tady existuje na desku už Tvá původní recenze z roku 2013. jak by ses stavil k tomu, kdybych Tvůj článek pouze opatřil dovětkem "(1.verze)"? Původně jsem totiž nepočítal s podobně monstrózními profily a od Crossfade to celé řadím do recenzí, přehazovat to zpětně do profilů by byl zbytečnej záhul a hlavně by se tím zásahem - vyrušit články někde, nahodit je jinde - vynulovaly diskuse, takže pokud DarthArt bude psát následnou desku samotné kapele, říkám si, že by bylo škoda jeho článek tady odmítnout, otázka tedy zní, tak abychom předešli dvěma recenzím se stejným názvem kapely i alba, nevadila by ti Tvá stará recenze s oním dovětkem (1.verze)?

 

Subeer23.07.2017 04:14

DarthArt: Opravu díky za všechny hloubkové sondy k nezbednému jádru těchto děcek z pod Špilberka... pokaždé, když jsem nedělní články poezie četl, tak jsem si řekl, že ke každému musím napsat nějaký komentář.. to abych pochválil mravenčí práci a abych měl viditelný záznam, že jsem UŽ četl (nejsem z nejmladších). Nakonec to dopadlo tak, že jsem si celý tvůj seriál přečetl dneska znova, s pocitem, že není potřeba se ke všemu hned vyjadřovat (Tweetovat pyčo). Na poslech celé diskografie INSANIE se letos opět chystám, vždy to tak dělám když vyjdou novinky mých oblíbenců....takový můj Perso-Ritual. Takže díky moc za hodně zajímavých informací zpracovaných s fanouškovským zápalem a hodně zdaru do dalších CD-misí.

 


 

 

 

 

TOPlist