Boomer Space


Diskuse ke článku : PARADISE LOST - Paradise Lost
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Imothep
14.07.2017 12:16

No me tahle deska moc hitova nepride, ale to neznamena, ze je spatna. Po skvelem predchudci muze tohle nekdo nazvat preslapovanim na miste, ale podle me to v pripade PL znamena neco jako znovunalezeni nebo potvrzeni jejich trademark stylu. Za me spokojenost.

 

Meres
12.07.2017 21:05

Skvelý album až po strop naprataný hitmi. Paráda.

 

sicky
11.07.2017 10:40

Nedalo mi to, projel jsem znovu desky od One Second po tuhle s/t a musím říct, že to do mě moc neleze ani po těch letech :-) Takový nevýrazný, neškodný rock, který se snaží kopírovat kde co. Nebýt slavnýho jména Paradise Lost, tak by ty desky podle mě naprosto zapadly. Asi nejlíp mi z toho vychází tahle s/t, kde je už cítit pomalý obrat směrem nazpět ke kytarám. Oproti tomu vychvalovaná One Second vyloženě nic moc. Možná song Blood Of Another ujde, ale třeba singl Say just Words, ta rovná rytmika a kytary, refrén to jsou typický Kabáti, kdepak alternativa anebo Depeš :-) Pak dál na In Requiem, už to zase šlo, tam PL začali být zase PL

 

Donald10.07.2017 16:34

Ač mám moc rád Rammstein a celkově mě jejich kult hodne baví, tak na Symbol of life me svyho casu strasne vadily odkazy na Rammstein a ac nepopiram ze je to dobra deska (zejmena v limited edition s dead can dance cover) tak me naslednik sedi tak nejak vic. Zaroven pocinaje touhle deskou uz nejak neresim nejaky vyvoj a beru to tak ze mam z kazdy PL novinky radost.

 


 

 

 

 

TOPlist