Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

DarthArt
29.06.2017 23:18

Jo, tam možná tehdy hráli taky Gladiator, když hráli ještě trochu metal, ne? Tohle bylo turné k albu Kryptoru United... měli ale jedno fakt dobrý album . Time 4 Crime... kdysi dávno předtím...

 

Stray
29.06.2017 18:27

Já Crionic koncertně taky zažil, když hráli v Plzni na podzim 93´coby předkapela Kryptoru. A líbili se mi. byl to památný koncert plný dělbuchů a různých provokací od pár skinheadských kryplů, který vyzdobila památná Pípova hláška: "Tak klíd...(zadýchaně mezi písněma)...kurva, jsou tady taky vůbec nějaký holky? další song se jmenuje Klášterní tajemství". Od té doby jsem si uvědomil, že na podobné macho kapely už prostě NE! :-D Byl jsem snad jedinej v sále, kdo tam byl ještě v metallicovskejch 91´černejch elasťákách.

 

DarthArt
29.06.2017 18:08

HM, právě takový to "šubaduba" mě u Minut trochu sralo, ale jinak to byla/je výborná kapela a koncerty měli až hyponotický. Stejně jako je výborný a hypnotický koutecký pivo.:) Vy v tý Plzni mě s tím dobrým a nejlepším mokem už nějak serete, tady jsou v každý knajpě jenom humusácký Svijany :):):) Jinak Minuty jsou z Přelouče, čili skoro z Pardubic... je zajímavý jak v tý době konce devadesátek a začátku nulek v Pardubkách a okolo hrály výborný kapely... ve své době opravdu výborná Vypsaná Fixa, rádiovka, ale kvalitní Ready Kirken, Minuty, o trochu dřív prý výborný technic metalový Anachronic nebo taky přeloučský Crionic, který v 93 udělali snad nejlepší thrashovou desku u nás "Different", ne moc známou, ale fakt památnou melodic-thrashovou perlu...

 

Stray
29.06.2017 13:21

No ona byla taky v devadesátkách a na počátku nového století ta česká klubová scéna tak nějak víc na očích, důvěryhodnější a celkově v kursu, ne jako teď, kdy je kapel jako sraček, ale jde spíš o programátory než muzikanty, takže koncerty těchto braků už ani nikoho moc nezajímaj a mladý lidi na ně snad ani nechodí.

 

Subeer29.06.2017 12:48

Ja, Ja, tak to má být... kdysi jsem podobně narazil na CIRCUS PRAHA v Dundee Baru na KL... polo-akustický koncert, ale opravdu výborný...pořád na to pamatuju... nebo na amíky ELLIOTT v eFku...2.10.2003...naprostá paráda a splynutí kapely s publikem..

 

Stray
29.06.2017 10:51

Je pravda, že -123minut jsem tehdy nikdy nesledoval, ale bylo mi jasný, že to bude kvalitka, jejíž přednosti spočívají ve skvělých hráčských výkonech a nejdou naproti hitům, spíš, že to bude budovat atmosférku, no a já jsem šel náhodou kolem a potřeboval jsem se ten večer trochu nacamrat, tak jsem holt zašel dovnitř,dal jsem čtyři koutecký a ponořil jsem se do eklektické hudební omáčky. Já už jsem totiž hrozně dlouho nešel na nějakou hudbu jen tak, jen aby zjistil co a jak, zkrátka prozkoumat. Před těma patnácti dvaceti lety jsem to tak měl, že jsem pravidelně chodil na český kapely, co jsem ani neznal, ted už to tak dlouho nemám a proto mě to přišlo hrozně občerstvující, nic nečekat, jen se tím unést. Kdyby ses mě zeptat, zdali si pamatuju nějakou skladbu nebo motiv, tak fakt nic...tohle já u téhle hudby zachytit neumím, prostě jsem se v tom jenom vykoupal jako v blaženým matným tripu.

 

Subeer29.06.2017 09:25

Takže Minuty zase hrajou a jak jinak než skvěle...to je výborná zpráva, už se teším na desku (vlastním celou jejich studiovou diskografii a nedávnou jsem jí najednou protáhl)....Jinak i Bínova sólovka "Bird" je velmi příjemná věc... Jinak, že Stray zvrovna tento šálek čaje, to pic vozu do kozu, .. ale jak sám říká mlaskal, mlaskal hoch a tomu se vůbec nevidím.

 

down
29.06.2017 07:51

Pamatuju si je když se vyvalili na pódium v Králikách. Chvilku jsem myslel, že čumím na nějaké amíky. Bína mezi skladbama zařval "šubabubaaa" a jeli dál. Vynikající česká kapela, jsem rád, že zas hrajou ...v temném dávnověku jsme měli jednou tu čest jim dělat support, kytarista s toho stříkal ještě týden :)

 


 

 

 

 

TOPlist