Boomer Space


Diskuse ke článku : CRAZY LIXX - Ruff Justice
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

spajk
04.05.2017 10:27

První dva poslechy mě vystrelily na Měsíc. S dalšími nadšení trošičku opadlo a ja se vrátil na orbit. Nicméně k Zemi pořád daleko a jedná se o jedno z nejlepších žánrových alb noveho tisíciletí. Taky to byla moje prvni zkusenost s kapelou. Předchozí desky jsem neslyšel a ano prosakují zprávy, že předchozí deska byla práskavější a vice tvrdší. Myslim, že to byl krok správným směrem. Pokud se nepřezene jako u Recless Love z kterých se na posledni desce stal boy band pro holky. Recenze výborná, dokonce první na cz scéně. Pokud nepočítám Spark, kde se deska krčí temeř na konci žebříčku. Diky Honzo, žes to tak promptně dovedl zpracovat!

 

Bluejamie65
03.05.2017 22:30

Za totáče a pak ještě deset let tzn. na konci druhého tisíciletí to byla ta nejinspirativnější práce. Dnes je díky krokům ministerstva školství dost nebezpečné být učitelem z hlediska právního, ale to je na delší vysvětlování... Ke Crazy Lixx já s tebou souhlasím v tom, že asi vydali z pohledu hitovosti ( a asi i kvality zvuku) zřejmě své životní album, ale jak jsem zvyklý staromilsky šťourat, mám prostě pocit, že Religion a Riot Avenue zní drsněji (zřejmě logický, když jsou tam jiný muzikanti), každopádně všechy ty alba jsou dobrý a vy jak jste to porovnávali s Firehouse, tak jste mě postrčili, abych šťoural a hledal věci, co jsou ještě podobnější, každopádně dnes jsem strávil příjemné severský podvečer - Loud n Nasty, Nasty Idols, Bai Bang, Million, Gemini Five, Degreed, Confess .... atp.

 

Stray
03.05.2017 22:04

Bluejamie: Možná máš pravdu, starší CRAZY LIXX jsem dal tak nějak zběžně, ale neslyšel jsem tam mnoho tak výrazného, jako je tady na novince. Haha...Motivátor? Hm, kdysi jsem chtěl být učitel, to je pravda, ale asi ne zas až tak moc, abych se dokopal ke studiu na Vysoké a hlavně v mém případě postupovali velmi pragmaticky při výběru střední školy v roce 1988 (Strojárna), kdy mě bez ohledu zda baví, jde, těší nalepili někam, kam se člověk s několika trojkama má šanci dostat, ale zpětně jsem rád, že nevybrali gympl, což byl dřív mezi školami TOP, tam chodili nejlepší, ale dnes je to k hovnu.:-) Já prakticky vůbec nejsem studijní typ a ve škole mne to sralo, ale učitel/burcíř jsem chtěl být vždy, jenže v dnešní době, při rozmazlenosti dětí a neurvalému maloměštáckému buranství jejich zbohatlických rodičů/mých vrstevníků už potom ani náhodou netoužím.:-)

 

Bluejamie65
03.05.2017 21:54

No tak já to spíš porovnával s předchozími alby a s dalšími seveřany protože vzhledem ke kontinualitě scény je tam s kým srovnávat, a jakkoliv mě to album navnadilo vrtat se i v jejich dalších/starších albech (za což vřelý dík velký motivátore Strayi), nejsem si jistý, že mi ta starší nevyhovují víc. Zatím jde možná jen o povrchní dojem, ale pořád mi to v hlavě vrtá a už jsem to tu kdesi napsal, jestli v tom prudkém návalu téměř absolutní hitovosti "nezhodněli" tak nějak podobně jako posledních pár Bai Bang (např.https://www.youtube.com/watch?v=jeCAVEWVtqw)

 

Fenris 13
03.05.2017 19:37

Je pravda, že taková How Much Love se jen těžko překonává :-)

 

Stray
03.05.2017 17:32

Pouštím si album "Rev It up" (90´) od holek z VIXEN, abych se ujistil, jak je ta koncentrace hitovosti u CRAZY LIXX přesvědčivá ve srovnání se skutečně velkým pop-metalovým kalibrem.:-)

 

Fenris 13
03.05.2017 13:04

Parádní album, takovou koncentraci hitových skladeb už dlouho nepamatuji.

 


 

 

 

 

TOPlist