Boomer Space


Diskuse ke článku : KORN - The Path Of Totality
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Imothep
21.04.2017 12:32

Stray: cece, nechodim. Ja tam byl na dize vlastne jen jednou a to zrovna, kdyz to v roce 1993 otevreli. Cili nejakej dubstep nejspis jeste vubec neexistoval. Pamatuju si z toho vecera jen playback vystoupeni Argemy a pak klasickej "DJ" - poustec CDcek omilal, co zrovna frcelo. Nezapusobilo to na me, krom toho jsem pekny drevo, takze s tancem je to u me spatny :o)

 

Stray
21.04.2017 12:17

Imothep: A do Boby centra na tekkno chodíš? :-))) Od nás z posilky tam jezdí ten šedesátiletej paragán: "to nejsou žádný Kočkojc, pánové, to je tvrdý BODY TEKKNO!" :-) a na osmahlé tváři s ostře řezanou vlasovou kostkou na hlavě se mu zračí nadšený výraz. Asi si dovedeš představit, jak se u toho hebim.:-)

 

Imothep
21.04.2017 09:38

Nebudu popirat, ze mozna ani polovina songu neni prilis vyrazna, nicmene ty, ktere se povedly(mj. Chaos Lives In Everything, Narcissistic Cannibal, atd.) jsou naproste pecky a pro me osobne je tohle jejich druhy vrchol a odrazovy mustek dal. Nezustali stat na miste a vcelku prirozenym i kdyz docela odvaznym vyvojem nasli cestu dal – nezabloudili do slepe ulicky jako mnoho jinych. No a ja ty fuze s Dubstepem a DJingem proste obecne muzu :o)

 


 

 

 

 

TOPlist