Boomer Space


Diskuse ke článku : MASTODON - Emperor Of Sand
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

zdenos07.04.2017 20:42

Já se tuhle pohádal s takovým echt metalistou. Vytýkal jsem skupině Immolation, že mě moc nebavila na minulým brutalu, čistě co se týče živýho vystoupení. Těch živějších kapel kterým to sedlo v Josefově, tam bylo daleko více. Načež ten dotyčný začal srovnávat můj oblíbený Vader s Immo, s tím, že Vader jen kopíruje Immolation a že ničemu nerozumím :)) Přitom byl totálně na šrot, a říkal takový bláboly, jako že deska De profundis je kopírka Domination, a že Vader nikdy nehrál death metal :) Vůbec nechápu, proč mě to tak hodně nasralo vzhledem k okolnostem a k stavu, v jakým konverzace na baru proběhla (totální alko opojení)... Vzhledově to byl (v daný moment v rockovém klubu) podobnej ortodox, vo to víc mě nasral :D Spor totálně o hovně :)

 

Stray
07.04.2017 20:40

Mastodon si dle mého drží svou úroveň už asi 13 let. Obměny jsou kosmetické a záleží na tom, co kdo od nich chce. Jestli ta chemie zafunguje víc či míň. Já mám rad Crack the Skye i novinku. Ty desky spolu dle mého souvisí. Trochu mne nudila The Hunter, Blood Mountain byla moc chaotická a narvana, no a předchozí počin střídal hity s horšími momenty.

 

spajk
07.04.2017 20:22

Já to pochopil, byl tam smajlik, že ano. Ale štvalo me, že když napíšu nazor z opačného konce, pošleš mě do prdele na dvě doby. Misto toho, abychom tu rozebrali, kam se kapela posunula od desky Crack theskye, která byla perfektní a vzbouzela velika očekávání věcí příštích. V mych očích Mastodon už 3 desky preslapují na místě. A to je dost skoda, cekal bych od nich karieru metalovych Rush.

 

Stray
07.04.2017 18:45

Carcass: Dík za psychologickou berličku. Asi takhle. EGO, no možná to vyznívá dramatičtěji, než to skutečně je, i když hodně ze sebe té činnosti dávám, fakt hodně, tzn. skoro všechno co jde z volnočasových aktivit (tj. min.asi 80%), poslední věc, kterou bych chtěl, je, aby mě tu furt někdo chválil a vyzdvihoval to tady. Tohle není smyslem začátků podobných debat. Já si prostě jenom chci dopřát, když se s tím dřu (i když je to dřina radostná), mít možnost jednat nekorektně a uvolněně, tedy občas někomu zabydlenému říct: Ať jde poslouchat Two Steps Behind, do píči, když se mu tedy MASTODON nelíbí. :-)Chápeš? To neznamená, že se tomu člověku směju, nebo že jej znevažuju, jeho zkušenosti, rozhled v hudbě atd., je tohle snad nenormální? Nerozvíjel jsem to tady, abych se pak bavil s každým dle novinářských konvencí, ostatně nejsem za to ani placen :-), mluvit jako s tágem v prdeli asi nedokážu. P.S.: Jsem možná ten poslední, co od společnosti a od chování lidí něco zásadního očekává, ale spajk je prostě stěžejní čtenář.

 

carcass
07.04.2017 16:31

Stray, tyhle stránky jsou super, děláš je velmi dobře, jen mám pocit, že jsi do toho strašně ponořený, což tak trochu i chápu - dáváš tomu hodně ze sebe. Zkus nad tím získat určitou lehkost, čímž se staneš svobodnějším. Tyhle ego hry jsou totiž strašně únavné a hlavně v nich nikdo nemůže vyhrát, navíc tvé EGO je jen tvá konstrukce, ono totiž doopravdy neexistuje, je to jen prázdná bublina, kterou sis zaplnil, tak se nad to zkus povznést, se tomu spíše jen zasměj a makej tu pro nás ostatní dále :-). Taková dost zásadní rada - "neočekávej od lidí, že se budou chovat podle tvých očekávání" - tohle, když zpracuješ, tak se staneš svobodnějším a i ty lidi pak začneš brát úplně jinak - se soucitem (tím opravdovým, ne nějakým upoceným, který vychází z tvého EGA, které, jak teď už víš, neexistuje). Třeba já konkrétně jsem strašně rád zy tyhle super stránky :-)

 

Smolik07.04.2017 11:34

Nic mě zatím letos nechytlo tak, jako novinka Mastodon, přitom z Once More Round The Sun jsem tolik odvázanej nebyl. Naposledy pro mne bylo asi srovnatelně silné a vyrovnané album Gojira - Magma.

 

Stray
07.04.2017 07:58

Spajk: Omlouvám se, že se k tomu ještě vracím, ale chápej, že když zjistím, že Tebe, jako jednoho z top ten nejčastějších návštěvníků a přispěvatelů do diskusí těchto stránek, dokáže urazit moje odpověď ("Vrať se k Two Steps Behind!")na tvůj negativní postoj k novým MASTODON, pak fakt už dál nevím a přemýšlím o nějakém smyslu tady toho všeho (začínám o něm vcelku pochybovat - ty stránky jsem v roce 2013 založil hlavně z toho důvodu, že jsem - a teď budu zas mluvit insidersky - se nedokázal smířit s tím, že by ten příběh měl skončit podeobně haluzním vyklizením scény:-) TAKHLE TO BÝT NEMÁ...mě hrálo nad hlavou), je to jako bys tu za celou dobu nic nepochopil, nikdy to tu moc nečetl, ani náznakem netušil o tom stylu psaní co tu provozuju, vždyť kolikrát shazuju (spíš v diskusích než recenzích...i když? :-)) i sám sebe. Ten sarkasmus je tady fakt úplně zažranej a natolik zjevnej, že je mě prostě divný, jak někdo v letech, kdo se fakt zajímá o jistej druh hudby a čte si to tu bedlivě, může podobně reagovat. Ještě než jsem ti tu hlášku ohledně profláklé klasické balady Def leppard napsal, tak jsem se na pět vteřin zamyslel, zdali to je v mezích a přišlo mě to, vzhledem k délce tvého působení coby čtenáře zde, naprosto OK...jo, a vono nakonec NE. Píšu ti to až teď, páč až teď jsem u normál kompu. Podívej na rumcajse, ten už si, díky svý nadutosti a uražený ješitnosti (bez tak tady plácal děsný sračky):-), rok a půl musí číst o HARLEJ na stránkách, kde do roka čekám s veškerým řemeslným zaujetím a poctivostí odvedenou recku na příští nahrávku ORTEL.:-)

 

Stray
06.04.2017 09:57

Díky za upozornění. Tak to je docela faux pas. Takhle to dopadá, když mám na tři články před odjezdem na Šumavu jeden, ani ne celej, den.

 

Rasto L.06.04.2017 09:41

Recenzia dobrá,trefná,ale názov albumu máš nesprávne.

 

gotta
06.04.2017 08:15

Zase se jim to povedlo!!! Už od prvního poslechu to hraje parádně! Všecko umocněno hláškou mé přítelkyně hned u první skladby "...to je dobrý, zesil to!". To jsem dlouho doma nezažil :D

 

Valič
05.04.2017 19:57

Takže Spajk to přežil a Straye asi rozsápal ten jeho pes. :-(

 

spajk
05.04.2017 19:39

Hoši, ja tu nechci vyvolávat flame nebo nedejbože hate. Asi recenze zafungovala obráceně a byl jsem přetěšený. Nic vic v tom nehledejte a uzivejte si kazdy novy poslech.

 

chobot
05.04.2017 18:56

Spajk, nespajk... nový Mastodon jsou fajn jako všechny desky předtím. Za mě velmi ok. Opravdu jedna z mála kapel, co si tu kvalitu fakt drží.

 

Valič
05.04.2017 17:54

Už se poprali? Je tu nějaké podezřelé ticho. Vzhledem k tomu, že měl Stray po ruce sekeru, předpokládám, že teď Spajka zakopává někde za kůlnou.

 

Stray
05.04.2017 17:20

Nasralo? Cože? A ja myslel, buhvi jak to neni vtipne. :-) Mastodon nuda? Vůl jak Hřebík! Hlásí Viktorian na potencionálního příznivce Sparty. Holt mám talent nasrat.

 

spajk
05.04.2017 17:02

V tu chvíli mě to dost sralo, uz jsem vychladnul, neboj. Ted mě čeká puldruhyho kilaku v bazenu a prochazka se psem a večer Big Game. Dorazila bazarovka, original od Atlantic 89. Mastodon uz pokoušet nebudu. Prehypovana nuda.

 

Stray
05.04.2017 15:44

Co je víc než poslouchat Mastodon a stipat u toho dřevo? Snad ses neurazil?

 

spajk
05.04.2017 15:30

To sedí. Ta radoby glosa byla hodna inteligence dřevorubce.

 

Stray
05.04.2017 14:42

Spajk: To asi nepůjde. Sekám dřevo a monitoruju virtuální i oficiální městský svět mobilem. S Nicholsonem je mi bližší "Lepší už to nebude".:-) Patrick: Skvělé. Dík za pochvalu.

 

Patrik
05.04.2017 13:29

U Kreator jsi mě svou recenzí tak navnadil, že jsem zjistil, o co jsem s nima přicházel. S Mastodon je to trochu jinak. Ty miluju už dávno a tahle vymazlená recenze to jen potvrzuje. Ancient Kingdom je song songů.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist