Boomer Space


Diskuse ke článku : KORN - Untouchables
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Imothep
30.12.2020 11:12

Myslím, ze jste vůči Korn moc prisni. I dal točili a točí alba nadstandardní kvality. Třeba “dubstepove” Path of Totality mám určitě v TOP5 od Korn ... no když nad tím přemýšlím, tak spis i v TOP3. Nevím jestli bych ho zařadil nad Untouchalbles nebo starší alba, ale určitě je mým nejčastěji poslouchanym albem od Korn.

 

J.Rose
30.12.2020 10:11

,,Podívej, napsal jsem 42 knih, špatných ale myslím že v každé je tak 5 slušných stránek"
(Merlin - Muž z Acapulca)

Tahle věta se dá s trochou nadsázky použít na každé album Korn po Untouchables.

 

JDevil
20.12.2020 21:52

Jejich nejlepší album a taky jedno z nejlepších alb vůbec. Bohužel po tomto díle přestali být Korn dobří, TALITM se ještě dalo (takový hodně slabší odvar Untouchables), ale pak už je to jen čímdál horší katastrofa bez reálných emocí a bez duše.

 

Imothep
03.04.2017 10:22

Meres: Toz to je otazka. Rozumim ti a v podstate s tebou souhlasim, nicmene si myslim, ze se Loudness War a hodnoty DR v zavislosti na stylu muziky dost precenuji. Jasne, pokud by na stejnych hodnotach byla nejaka jazzova deska, tak je to dost pruser. Ale u metalu? Osobne neshledavam na poslechu Untouchables nic rusiveho, cokoliv, co by mi na zvuku jejich vrcholneho opusu magnum vadilo. Srovnani coby kdyby? Treba se ho nekdy dockam. Vinyl je deklarovan na hodnoty kolem 11/12, coz by melo byt hodne v poradku :o).

 

Meres
02.04.2017 10:46

Je to dobrý album, ale keď už bola tá produkcia taká drahá, nechápem, prečo tomu nezodpovedá aj technická stránka zvuku - CD je brutálne skomprimované, hodnota DR sa pohybuje medzi 4 až 6, takto by produkcia za štyri milióny dolárov nemala vyzerať.

 

vseta30.03.2017 18:27

Tož taky by mě zajímalo, jak by si deska vedla co se týče prodeje, kdyby nebylo leaknuto. Drahá produkce tu jde opravdu poznat. Dodnes si myslím,že jde sice o parádní (poslechově i produkčně) desku, nic méně rozpačitost fanoušků kvůli změně zvuku trochu chápu.Když se s někým bavím o Untouchables tak ti, kteří KoRn přestali poslouchat po dřívějším odchodě Heada,tak ti z dříve šesti nahraných alb měli právě s pátým albem největší problém.

 


 

 

 

 

TOPlist