Boomer Space


Diskuse ke článku : KREATOR - Hordes Of Chaos
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

AldA26.01.2017 18:10

Super! Oficiálně CD vychází už zítra, ale stavil jsem se do prodejny... a zrovna mu to přišlo. Takže se těším na recenzi, a určitě nejsem sám :-)PS. Jinak to má tři verze: 1)standartní CD 2)CD+DVD 3)CD+BLURAY... Na DVD je Wacken 2014

 

Stray
26.01.2017 17:55

Ano, pro nové CD KREATOR si jdu zítra, recenze je do dvou týdnů samozřejmostí, neb při koupi užiji pravidelného měsíčního příjmu.:-)

 

AldA26.01.2017 17:50

... já trošku mimo diskuzi - dnes jsem si byl pro nový KREATOR - můžeme se těšit na recenzi?? Můj první dojem, resp. třetí poslech - hodně dobré, ba přímo vynikající, pro někoho tam bude možná moc heavy-melodických pasáži a sól, s čímž třeba já nemám vůbec problém. PS. V Lednovém Sparku patří první místo KREATORu! :-)) ...

 

Louža
26.01.2017 13:32

Dobrý to je. Tahle kapela byla vždycky trochu nad žánrem. A ty poslední alba to dokazují. Supr melodky.

 

Valič
26.01.2017 10:59

90% Opravdu se nejedná o album na první poslech, mě tenkrát nejdřív taky trochu zklamalo, ale s odstupem času ho hodnotím hodně vysoko, i když Enemy Of God a Phantom Antichrist jsou přece jen o něco lepší.

 

Smolik
26.01.2017 10:43

Já tomu dal také tenkrát za 6, v té době jsem to vnímal jako velké zklamání, Phantom následně byla pecka. A novinka dle prvního poslechu vypadá minimálně stejně dobře.

 

Subeer26.01.2017 07:25

Tak pokud je tu vzpomínán MP v souvislosti s tímto albem, tak vím, že jsme si tam docela dost podiskutovali - zapřeháněli, asi oba... Já jsem tohle album přirovnal k jejich "Reign In Blood" a nasadil mu 10. Možná bych mus desítku teď už nedal, ale beru to tak, že mě to tehdá naprosto smetlo a neviděl jsem v tom nějakou tupotu..prostě jsem dal bodové dýžko, kterého ani po letech nelituji..Můj názor na toto album zůstává.. výborná věc..prašivý pes dingo se zakousl trhá a trhá.. Mě tehdá docela srali fandové, kteří jakoby nevěděli, co od nich vlastně chtějí. Jsem rád, že sis upravil názor..i já třeba teď beru "Violent Revolution" mnohem lépe než když jsem jí tehdá prohlašoval za jejich nejslabší počin.

 

zdenos26.01.2017 00:28

Tak s touto recenzí se již plně můžu ztotožnit. Líbí se mi zmínka o ,,To the afterborn', jelikož právě ona je svým ZPÍVANÝM refrénem mostem, k onomu bombastickému Phantomovi, který má zkrátka ten komerčnější tah na branku i refrén. Velmi překvapila, a zároveň potěšila připomínka změny Milleho hlasu, neboť opravdu jde zase o posun o několik tonů výš. Do ječící polohy, neurvalé a šílené, hehe :) Další vrcholy: titulka, Deamon prince (všimnout si! neskutečného týrání kytary při písklavých solech - nezapomenutelné momenty). Jde o brutální desku, ale zároveň s několika ochutnávkami něčeho jiného, co u Kreator ještě nebylo. Vývoj zkrátka pokračoval, nemám rád názor, že desky Kreatoru 2001-2009 znějí stejně. Na to jsou až moc velcí profíci, hrající si s produkcí i samotným songwritingem. Jde o poslední desku pod stájí Steamhammer records/spv. Dávám 85% s tím, že dříve u mě měla deska ještě vyšší hodnocení, ale asi se mi postupem let u pořadí drobet promíchal žebříček.

 


 

 

 

 

TOPlist