Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Bluejamie65
05.01.2017 19:07

No přesněji neznamená to nemít rád Slashe, ale spíš během života nepotřebovat solo alba Slashe, prostě se stalo po prvním nesetkání:-)

 

Imothep
04.01.2017 21:40

spajk: divil by ses, ale zvlast v USA toto neni reseno "pankacsky" jak u nas a osobniho managera maji MNOHEM min znami nebo snad duleziti umelci. Takze na kamose/kamosku zapomen, to bude profi management s tymem minimalne 10ti lidi(samozrejme nemaji na starosti jen Izzyho). To ze hraje v klubech namisto aren je proste realita, se kterou se musi smirit daleko vic umelcu z kdysi(a nekdy stale) znamych kapel. Prodejnost a tantiemy z prvnich 3 desek(a naslednych Best Of zalezitosti) budou v hodne zajimavych cislech, takze se da predpokladat, ze ho management do reunionu nepusti za "brigadnicky" honorar, ktery (by)mu Axl zajiste nabidnul.

 

spajk
04.01.2017 21:10

Tenhle komfort co pises, pravnici a manazeri apod příżivníci bude mit Axl nebo Slash. Pochybuju, ze Izzy Stradlin, kterej dneska hraje pro 200 lidi v klubech. Ten si to zvládne osefovat sam. Řečeno s nadsázkou. Že ma kámoše nebo kamosku, co mu pomáhá s organizací bych připustil. Velký kapely, opravdu velky kapely, tam to bude jak pises. Treba o comebacku Lucie se vypráví, že jeden český významný podnikatel hodil na stul mezi kluky 15 mičudů a bylo....))

 

Imothep
04.01.2017 19:34

To je zaroven odpoved na to, proc se mnoho tzv reunionu neuskutecnilo budto vubec nebo jen s casti puvodni(nebo nejslavnejsi, chcete-li) sestavy. Nepada to zdaleka jen na hlavy nebo vrtochy umelcu.

 

Imothep
04.01.2017 19:32

spajk: Ano to jiste ma, ale chapej, on uz pres 20 let o techto vecech moc nerozhoduje, resp. asi ani nechce. Od toho jsou tu pravnici, manageri, atd. A ti to proste z principu nebudou delat kvuli krasnejm ocim Izzyho fanousku. To je realita, tak to proste funguje.

 

spajk
04.01.2017 16:40

Izzy má prý vyjednané obrovské roční tantiemy, jak prozradil Doug Goldstein v předposledním čísle Svíčky. By mě docela zajímalo, kolik to může hodit v jeho případě za pár hitů :-)

 

Imothep
04.01.2017 16:09

spajk: "Pro fans to ale udělat mohl" . . . takove povzdechnuti uz tu bylo u desitek(mozna stovek) jinych muzikantu. Jenze problem je uplne nekde jinde. V momente, kdy se umelec jeho/jejich formatu rozhodne pro podobnou akci(a ze by on treba nebyl proti) zacina nelitostna bitva mezi pravniky,record labely,managery, resi se autorska prava, honorare atd atd. Proste to uz neni 5 zacinajicich rockeru s cistym stitem jako pred 30ti lety. Ver, ze veci jsou slozitejsi, nez se nezasvecenym lidem zdaji. Kdyby to tak nebylo, tak tu davno mohly byt i mnohem zajimavejsi reuniony. Opravdu v mnoha pripadech to neni o tom, ze by ti umelci do toho nechteli jit.

 

spajk
04.01.2017 15:45

A navíc mě štve, že se nechce zúčastnit reunionu. Všichni už přece vědí, že je jinej, že nemá rád popularitu a showbyz. Pro fans to ale udělat mohl, odjet turné, shrábnout prachy a zase si klidně vydávat garážová alba. Protože Shuffle it All, Its Old Hat a Aint it a Bitch nejdou dostat z hlavy i po 20 letech.

 

spajk
04.01.2017 15:29

Mi to přijde, že se Stradlin zbytečně moc přecenuje a slova o géniovi jsou hodně přestřelená. Samozřejmě ho mám rád, ale jeho solo tvorba jasně ukazuje, že jde o typický příklad muzikanta, který umí jen ve skupině. Clarka jsme už probírali. O pár levelů za Izzym. V Kills for Thrills, tam mě bavil velice. A nemít rád Slashe taky jde? S tím se setkávám poprvé ve svém životě...

 

Bluejamie65
03.01.2017 20:40

Jakkoliv jsem bluesový maniak, který si poslechne každou dostupnou ortodoxně akusticky či elektricky bluesovou věc, Slashova alba nemám a v podstatě se s vámi shodnu v tom, že mě ani do budoucna nelákají. Na druhou stranu mi strašně sedla alba Gilby Clarka - nejspíš proto, že Star Star toho vydali tak strašně málo.

 

Demonick03.01.2017 17:06

IMOTHEP: podpisujem! Spolu s AFD u mňa najpočúvanejši album Guns...

 

Imothep
03.01.2017 11:24

Nebudu tvrdit, ze je to moje nejoblibenejsi deska od GNR, urcite je ale nejposlouchanejsi. Hned v uvodu bych se ale zamyslel nad tim, jestli ji vubec srovnavat se starymi GNR? Co to vlastne jsou stari GNR? Debut? UYI 1 + 2? Ok, pak nam ale v kazdem pripade chybi ustredni postava Izzy, ktery se toho legracniho reunionu neucastni = je zrejme velmi nepravdepodobne, ze by s Axlem jeste nekdy spolupracoval. Ano, Chinese Democracy spis nez GNR melo vyjit jako Axlova solovka. Nicmene me se do vkusu strefuje mnohem vic a Slashovo blues rockove citeni mi teda vubec nechybi. Songu, ktere muzou s prehledem stat vedle tech nejlepsich z UYI je zde vic(mj i Strayem podceneny klenot Better) a vaty obsahuje cca stejne pomerne mnozstvi jako kazdy z dilu UYI. Zajimave ale je, ze pri temer stejne stopazi se u me pri poslechu Chinese Democracy pocit nudy nedostavuje, coz se o Use Your Illusion rict neda.

 


 

 

 

 

TOPlist