Boomer Space


Diskuse ke článku : MALIGNANT TUMOUR - The Metallist
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Valič
19.01.2017 18:54

80% Na mě ta deska rozhodně křečovitě ani vyčichle nepůsobí (co se týče hudby, texty jsem nijak podrobněji nezkoumal). Ta inspirace Lemmyho partou tam samozřejmě slyšet je, ale určitě se nejedná o nějakou lacinou kopírku. Pod výrazem Motörhead revival se mi vybaví spíš tahle kapela: https://www.youtube.com/watch?v=DhEw6rGpiWg

 

Subeer16.12.2016 16:00

Strayi, hodnocení je v pořádku..Já mám problém s tím, že mi to připadá volaké vyčíchlé, zvláště v druhé půli, ale je možný, že to rozdejchám .. asi jsem možná až moc těšil. Zakoupil jsem to v metalboxu, mám z toho i tak radost, další CD v metalboxu vedle KRABATHORU-Lies as IRON MAIDEN-The Final Frontier..

 

Stray
16.12.2016 14:31

Subeer: Moje hodnocení vychází z toho, že u mne ona původnost, právě v případě MALIGNANT TUMOUR, není zas až tolik oceňovaná a lákavá, takže proto ono výraznější zmotörheadovatění považuji zrovna u téhle kapely za sympatické. :-)

 

Subeer16.12.2016 02:38

Pokud jsem se u minulého alba radoval, že MT nachází svojí vlastní cestu a do Kilmistrova baru chodí jenom v sobotu a dubnu, tak novinka jako by byla jednou velkou poctou právě Lemmyho ikoně. Momentálně ještě nevím jestli to je dobře nebo špatně. Současná kolekce určitě nabízí mnoho hezkých momentů, nicméně na mě občas působí až příliš křečovitě a to jak hudebně, tak i textově.

 


 

 

 

 

TOPlist