Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Valič
04.10.2018 15:32

Mě Mike sice vždy připadal jako nesympatický otravný exot, ale ten jeho pitvořivý afektovaný zpěv k S. T. prostě patří. Od kapely mě baví pouze prvních pět řadovek, přičemž třetí a čtvrtou považuji za naprosto geniální. Pátá už mě tak moc nebrala, ale pořád je ještě hodně dobrá a hlavně originální.

 

DarthArt
04.10.2018 10:03

No jo, to je Hollywood - korouhvičky, které udělají cokoli, aby se udržely v reflektorech. Podívejte se na na MeToo, hromadně se k tomu přidávaj herečky a zpěvačky, které svou kariéru vybudovaly téměř na pornografii, a teď vykřikujou, jak je uráží, že se na ně muži dívají jako na sexuální objekt. Zítra budou klidně zvedat pravici, když to bude právě v módě. A hlavně jsou naprosto povrchní, je to pro ně show - Angelina Jolie se nechá vyfotit s uprchlíky, zapláče před kamerou, zamoralizuje, jak bychom měli mít srdce a pak odletí letadlem na svůj soukromý ostrov. Kolik utečenců tam pozvala, když má tak velké srdce?

Tendencies mě moc neberou, sice jsem měl alba Join The Army a potom jedno tuším z roku 90 (je tam Mike u zdi s nějakýám nápísem), ale nebaví mě to víc než dvě-tři písničky. A koncerty? Ten chlap tak strašně kecá, kecá a kecá, že mě to baví spíš jako rarita než že by mě to nějak strhlo...

 

Dante
04.10.2018 07:48

No tak já rozhodně radši kavárnu než hospodu čtvrté cenové,kde u stolu sedí individua typu Trumpa,Orbána,Zemana,Okamury a podobných ochránců národních zájmů a tradičních hodnot;-) Ale každému soudruhovi dle vlastního vkusu, s touhle vzedmutou vlnou primitivního národovectví se bojovat nedá,snad časem sama odezní. K Suicidal: hudebně vždy celkem zajímavá kapela,texty poněkud přitroublé,ale ty většina lidí stejně neřeší. Co je ale minimálně pro mně nezkousnutelné,je Mikův vokální projev.Leze mi na nervy,k hudbě Suicidal nesedí a vždycky mě spolehlivě donutil jejich muziku po pár minutách vypnout.

 

Bluejamie65
16.01.2017 17:50

a (j)aká elita, snad jelita... tak je to teprv správně, navíc ohledně Streepove šlo o natolik imbecilní a myšlenkově nekonzistentní projev, že si myslím, že to byla normální zaplacená etuda ve stylu našeho Na stojáka...

 

Stray
16.01.2017 11:34

Vidím to stejně. Mě fascinuje ta arogance, moralizování a pokrytectví neziskově ziskových lidí jako Meryl Streepová. Když slyším slovo elita (zvlášť tady u nás), tak se mi otvírá kudla v kapse.

 

carcass
16.01.2017 10:22

Díky Stray za tu špinavou práci s překladem :-). Ta americká "kavárna" je mnohem šílenější a hlavně agresívnější než ta naše malá česká přiblblá pražská.....jsem na všechny ty divné rudo-zelené postavičky žijící ve své bublině mimo realitu už vyloženě alergický a začínám si hlídat "ideovou čistotu" :-)

 

Stray
15.01.2017 19:10

carcass: podle mě jsou ST takový ty klasický kydy jak svět stojí za hovno, nic zas až tak moc agitačního za nima není. Já třeba jejich texty vůbec neřeším, nevnímám, a už vůbec je nevedu jako politické. jasně, že byli proti Trumpovi, ale to z téhle sorty snad všichni (snad kromě SLAYER, MORBID ANGEL, DEICIDE a Phila Anselma). :-)

 

carcass
15.01.2017 17:12

v průběhu času jsem si vypěstoval nepřekonatelný odpor ke všem programově levicovým kapelám, hudebně budou Suicidal Tendencies asi v pořádku, ale mám strach z jejich textové stránky, fakt nemám náladu poslouchat politickou agitku, která je mi bytostně odporná.......takže než si to veledilo případně stáhnu a poslechnu, tak může mi někdo kvalifikovaně odpovědět zda jsou jejich texty vyloženě levicově propagandistické, anebo jen takové ty obvyklé kydy jak svět stojí za hovno? V prvém případě tím nebudu marnit svůj čas, ve druhém případě to v dobré víře a bez předsudků minimálně vyzkouším :-)

 

Valič
06.10.2016 17:18

Já jsem Infectious Grooves nikdy moc neposlouchal, ale jejich desky se mi zdají po hudební stránce o dost zajímavější než novější tvorba Suicidal Tendencies. Nejvíc se mi líbí debut a Groove Family Cyco (obě za 90%), ovšem jejich zatím poslední album Mas Borracho (80%) taky není špatné (Sarsippius´s Ark je pouze jakási kompilace, u které mě dost kazí dojem z poslechu rádoby vtipné kecání mezi skladbami).

 

Stray
06.10.2016 14:51

Od INFECTIOUS GROOVES jsem si nikdy dobrovolně nic nepustil, znám jen asi dva klipy (v jednom hraje Ozzy). Tak asi tolik k jejich případu a spolupráci s CrazyDiamond. :-)

 

Norr
06.10.2016 12:43

Co takhle recenze na Infectious Grooves ?

 

Norr
06.10.2016 12:42

Čím víc to album poslouchám, tím víc se mi líbí a tím více mě nutí se vracet i ke starším albům ST.Tohle je tak jedinečná kapela, že má smysl věnovat poslech i jejich novince, která je výborná. Jestli lepší nebo horší ve srovnání s jejich předchozí tvorbou, je velice subjektivní vjem, ovlivněn mnoha aspekty, tak jako u hudby vždy. U mě se tentokrát trefili do nálady. Do sebevražedné nálady.

 

Valič
06.10.2016 09:19

70% Kdo by to byl řekl, že Lombardo jednou skončí jako bubeník Suicidal Tendencies? Kapelu jsem dost poslouchal koncem 80. let, ale po dost nevýrazném albu Suicidal For Life jsem ji přestal sledovat a další řadovky už jsem slyšel pouze zběžně. Novinka není špatná (i když předchozí "13" se mi líbila víc), ale přiznám se, že podobná hudba už mě teď moc neoslovuje. Klasiky jako How Will I Laugh Tomorrow... nebo Lights... Camera... Revolution! si ale samozřejmě i dnes rád poslechnu.

 


 

 

 

 

TOPlist