Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
26.09.2016 12:17

Louža: A ještě dodatek k novému Tateovi. Po prvním poslechu "Resurrection" - zní to umělecky ambiciózně, ale nepamatuji si z toho vůbec nic. :-) Je tam hodně takových těch podkresů - kláves, smyčců, samplů a píčovinek, co máš rád a zní to jakože korpulentně, ale to ještě není důkaz, že budu mít do poslechu nějak zásadně větší chuť.

 

Stray
26.09.2016 12:09

Louža: Ten smysl rozdílu mezi Pandemoniem a novou sekcí není v kvalitě ani v autorovi článku, ale v tom, že chci oddělit články s filosofováním na konkrétní hudební téma, od těch nehudebních situačních příhod. Jedinej smysl odporu vidím v tom, že se ti prostě nechce nic přidělávat.

 

Louža
26.09.2016 11:25

Stray : Možná že by to technicky šlo pokud se to vejde do horní lišty, ale dopředu říkám že je to podle mě úplná kravina. Album Dada neznám a fakt netuším proč si podle něj pojmenovávat sekci a kolik čtenářů tohle rozklíčuje. To je jak mít sekci X Factor, nebo Reload :-) Nešlo by to vyřešit jednoduše tím, že budeš psát lepší úvahy ať můžeš Bluejamiem sdílet sekci? :-)

 

Stray
26.09.2016 11:01

Imothep: Jo, určitě je Bluejamie posilou, píše nad očekávání, dokáže už sepsané rozebrat z jiného úhlu a vzápětí složit, dát tomu propojení pointu. Tohle je vyvrcholení jeho trilogie o QUEENSŸCHE, i když jsem ho před zveřejněním článku upozorňoval, jestli nechce už psát o něčem jiném, protože přeci jen třetí díl filosofování nad jednou a tou samou kapelou nespravedlivě uvrhne článek na pokraj neobjevení až zapomnění.:-) Těším se na další jeho práce, ještě by to chtělo tak dva podobné Bluejamíky a jsem plně spokojen. Louža: Nešlo by udělat ještě jednu sekci, nezabrala by v té řadě příliš místa, páč jí vetknu do názvu slovo převzaté od zapomenutéh alba Alice Coopera - DADA, že bych jakože Pandemonium nechal na filosofování nad hudebními díly, tedy obor Bluejamieho, a ty svoje ptákoviny bych přehodil do nového šuplíku svým novým názvem plně souznícího s crejzím vyrazivem - Asylum, Pandemonium, Dada.:-)No řekni, není to geniální? :-)

 

Louža
26.09.2016 10:33

Stray : Fakt to vyšlo až dneska? Tak to vysvětluje proč to v pátek v bontonu neměli, myslel sem že to mělo vyjít už minulej tejden. Když já četl ty tvoje starší recenze, poslechl si znovu s odstupem ty Tateovy alba od Chaosu a mám obavu, že ať už tu napíšete cokoli, tak prostě nebudete mít pravdu? :-) Kromě teda mizerný produkce všech těch desek. Ten chlap snad neumí vyprodukovat CDčko, který by znělo dobře. Každý originálně jinak zprasený.

 

Imothep
26.09.2016 10:18

Krasny clanek. Mam rad tenhle styl, ktery cloveka vtahne do deni a v podstate ho donuti si nahravku pustit a poslechnout temer jako poprve. Proste s novym nahledem cerstvy zavan do usi :o)

 

Stray
26.09.2016 10:16

Loužo, buď v klidu. Ta nová deska OPERATION: MINDCRIME vyšla teprve dneska a určitě se jí na zoubek podívám, nikdo tady neplaší, neodbývá Tatea, Bluejamie si akorát vzal na paškál "zbytek" bývalé sestavy, protože mu prostě jejich hudba vyhovuje víc.

 

Louža
26.09.2016 09:40

Článek dobrej o tom žádná. Jen by se to chtělo taky filosofičtěji zavěnovat tý Tateovic větvi. Má tam jednu sólovku, to duální album dokonce ve dvou verzích... a taky nedávno vydal další řadovku Mindcrime, která podle mě dosahuje toho co se dá vůbec v progresivní hudbě dosáhnout. Ale kolem tý desky je absolutní ticho po pěšině. Kurňa, neříkejte, že jste to zase nepochopili...

 


 

 

 

 

TOPlist