Boomer Space


Diskuse ke článku : QUEENSRŸCHE - Dedicated To Chaos
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Louža
20.09.2016 11:41

Skvělá deska. Queensryche začali jít už od Mindcrime 2 zase nahoru a tohle je asi top. Škoda že to pak všechno krachlo. Ani z jedný půlky dodnes nevypadlo nic co by se tomuhle mohlo jen priblížit. Obrovská škoda.

 

Ondrush7817.09.2016 10:36

Výborně napsaný seriál! Píšeš opravdu poutavě a vždycky se teším na další seriál a recenze. S Q to mám podobně i v hodnocení. Operation: mindcrime, Empire a Promised Land jsou nepřekonatelné klenoty. Dostaly mě i desky American Soldier a Dedicated To Chaos, které jsou opravdu výborné a nechápu jejich zatracování. Jsou to spíše sólová alba Geoffa Tatea, který zbytek Queensryche ponížil do role doprovodné kapely (podobně jako Roger Waters upozadil ostatní členy Pink Floyd na The Final Cut), ale natolik zajímavé a zahalené zvláštní atmosférou (American Soldier), že prostě stojí zato. Hear In The Now Frontier a Q2k jsem několikrát koupil, prodal, koupil, prodal, abych si je nakonec nechal:-) Těžký život fanouška kapely, která se s každým albem změní:-)

 

Subeer16.09.2016 10:55

Tohle je velmi zajímavý počin. Nic na pár poslechů, ovoce tady opravdu uzraje hodně časem, žadný euro nahoněný rajčata. Určitě to není žadný propadák stejně jako, a dle mě, vůbec žadné album od těchto borců. Onehdá jsem to imrvere poslouchal na svém přejezdu z Amstru do Berlína. Takové těžší hodně výběrové červené, ke kterému se vždy rád vrátím.

 

Stray
15.09.2016 11:05

Máš pravdu, i já si uvědomil nesoulad. Myslím, že 60% pro "Kůků" je optimální.:-)

 

Imothep
15.09.2016 10:33

V pohode, hodnoceni je vzdy subjektivni, ale snad chapes ten nepomer mezi obema deskami. Nemam zadnej problem se 70ti procenty u DTCH, ale prijde mi divne, ze stejny recenzent/stejne usi muzou stejne hodnotit I HITNF, navic s odstupem mnoha let a probehnuvsich udalosti.

 

Stray
15.09.2016 09:43

Imothep: Tak já tě nebudu dál trápit a u HITHF snižuji result na 60%. :-)

 

Imothep
15.09.2016 09:29

Me se toto album od zacatku hodne libilo a porad libi. Pro me osobne nejlepsi album od Promised Land. Dokazuje to mimo jine, ze nemam problem se stylovymi skoky, pokud je zachovana kvalita materialu a to se Queensryche minimalne v polovine pisni podarilo. Nicmene dat tomu stejne hodnoceni jako ma skvar HITNF povazuju za zhovadilost nejvetsiho kalibru :o)

 


 

 

 

 

TOPlist