Boomer Space


Diskuse ke článku : ALICE COOPER - Trash
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
03.09.2022 22:01

Víš jak. Bez manuální práce by tenhle web vůbec nefungoval. Vyvažuje to soustředění u kompu, ať už částečně manuální práce v práci mezi roky 2013-2018, a nebo teď ty povinnosti mimo kombinovaný s pohybem v přírodě. Už dávno jsem si řekl, že bez ohledu na počet článků v týdnu a bez ohledu na počet přispěvatelů, chci omezit vliv stránek na chod běžného života, sice to někdy nejde viz úterý v 18hod ještě recenze Machine Head nebyla a měl jsem dvě možnosti a) jet na rybník, b) kousnout se, vystřelit to že sebe, zvolil jsem b) a recenze šla o půlnoci na středu ven, horká, hodně horká. Tak přesně tyhle situace se snažím redukovat na minimum, ale kolikrát mi to nedá a aktivity mimo odpiskam. Crazy Diamond First!

 

spajk
03.09.2022 17:12

Spravne! Manuální práce šlechtí.

 

Stray
03.09.2022 17:02

No to jo. Já pro změnu natíram chatu a pouštím si k tomu do uší kapelu Vola, už jste viděli většího vola? :-) Akorát teď jsem odbehl do hospy na tři zejdliky a Viktorku Plzeň, která hraje v městě nebývale studené vody v rozvodech - v Liberci.

 

spajk
03.09.2022 17:00

Trošku jsem popletl nazvy. V písničce má být mluví místo krvácí a v nazvu dvd o h méně.
Tak aspoň toho Stevena Kdo? jsem trefil :-)

 

spajk
03.09.2022 16:34

Mám to na vinylu a tak jsem pro jistotu koupil i cd verzi.
Dnes jsem to dvakrát otočil a pořád to tlačí. Ne tolik jako v době vydání, ale pořád celkem slušně. Nejvíc mě dneska bavila Only My Heart Bleeding s překrásnou kytarovou vyhrávkou na začátku a Tylerovské výkřiky na konci dovedly mojí katarzi do cíle :-) Někde mám i dývko Thrashes The World. V nejbližší době na něj narazím, protože pomalu digitalizuju svojí sbírku hudebních dvd do full HD. Už toho mam pres 200 gb a jsem tak v pětině.
To jsou starosti, co?

 

Valič
08.08.2016 08:53

Stray: To vysoké hodnocení dávám hlavně za druhou půlku alba (zejména za skladby Prince Of Darkness, Gail a Roses On White Lace), zbytek je ale taky celkem v pohodě, stejně jako materiál z desky Constrictor (80%).

 

Stray
07.08.2016 22:55

Osobně mám od Coopera trochu radši album Constrictor než Raise Your Fist and Yell, je tam prostě víc chytlavých popěvků a ty klávesy tomu dokonale sluší. :-)

 

Bluejamie65
07.08.2016 09:27

Je ale otázka, čím je to ježení posledních tří vlasů způsobené, někdy/často to není špatnou zkušeností, jako spíš tím, že tomu okruhu kapel a alb byl v našich zeměpisných šířkách přidán negativní příznak a pak odsudek připlave tak nějak automaticky, což je škoda.

 

Valič
07.08.2016 09:01

100% Při zaslechnutí výrazů pop metal nebo party album se mi sice většinou ježí hrůzou poslední tři vlasy na hlavě, ale tento materiál je tak silný, že opravdu nemůžu dát jiné než plné hodnocení. Předchozí album Raise Your Fist And Yell mám taky hodně rád (90%).

 

Stray
05.08.2016 18:38

Imothep: Máš co dohanet. Cela první půlka sedmdesatek skrývá diamanty. Nejlepší album? Billion Dollar Babies 73. I když ty jako nerockenrolista podlehnes spíš Welcome to my Nightmare 75.

 

Bluejamie65
05.08.2016 13:02

To Imotep: Já bych na Constrictor nazíral dost opatrně. Ne že by tam byly špatný jednotlivý skladby, ty jsou OK skoro ve všech je zajímavej nápad, problémem je ale ta zvuková manýra, při který je synteticky (teď nevím jak to dobře nazvat) zahlušena/znečitelněna normální rocková rytmika někdy až tak, že je slyšet jen syntezátor... Na druhou stranu Raise je už opravdu předstupeň Trashe... mám ho tím pádem mnohem raději. Dodnes považuju za barbarství, to jak divně je(není) Kip Winger na tom albu slyšet. U poslechu Constrictora si vždycky vzpomenu na to, jak sprostě jsem nadával, když jsem se díval zřejmě ještě v osmdesátých letech na vystoupení Kernu v TKM a vytočil jsem TV na plnou hlasitost a stejně jsem basu neslyšel a myslel si, že zvukař v čt musí prostě být idiot ...

 

Bluejamie65
05.08.2016 10:04

Jasný záblesk naděje pro geniálního staříka, kdesi v pozadí hardrocková abeceda a kooperace řady dalších, kteří jakoby přišli na pomoc, takže je do alba vedle skvělé energie napumpován i všelidský přesah... krásné album. Když jsem ho uviděl v klipech, připadal mi jak démon a říkal jsem si chlape, ty už se do těch hororů nemusíš ani líčit, asi ho tehdy polili živou vodou, je to vlastně podobné jako u Aerosmith a jejich Pump. Když se dneska dívám na celou řadu těch klipů, vždycky přemýšlím nad tím, že se často dobrá třetina záběrů klipu podrobně věnovala tělu nějaké modelky, herečky či fanynky provokující chováním nebo oblečením. Dělali to tak vedle A. C. i Aerosmith, Great White, Legs Diamond... asi všichni - navzdory tý provokatinosti jsem z toho skoro nikdy neměl negativní pocit z toho, že to jde přes čáru a že to do těch klipů nepatří... což je ale pocit, který jsem od konce devadesátek u pozdějších klipů vícekrát měl. Ještě malinký dodatek ohledně Kane Robertse - poslouchám od něho i po letech dvě alba. Myslím si, že v článku napsané sousloví "Rambo s kytarou" by mělo dostat i obrazový podklad, protože koncertní šnůry AC 87-89 musela být opravdu nevídaná!!! věc... . upoutávka na Cooper+Kane tour v87: https://www.youtube.com/watch?v=Wj97tAlqogY

 

Imothep
05.08.2016 09:38

Dalsi klasika, vypada to, ze policka s CDcky bude radne oprasena :o). Btw se musim kacirsky priznat, ze znam od Alice jen toto a dve nasledujici CD(a samozrejme koncertni DVD + jsem na jednom koncerte byl). Cokoliv predtim i potom mi doposud zustavalo skryto. Cili predpokladam, ze minimalne dva predchudci s Rambem za to stoji?

 


 

 

 

 

TOPlist