Boomer Space


Diskuse ke článku : EXODUS - Bonded By Blood
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

zdenos06.07.2016 02:10

pecka jako hrom :)

 

Valič
20.06.2016 09:17

100% Tak tady opravdu není co řešit. Jedno z nejvýznamnějších alb žánru (vytknul bych mu snad jedině obal, který jsem vždy nesnášel, ale to je asi jen otázka vkusu). Níže zmíněnou desku Force Of Habit jsem slyšel až relativně nedávno a překvapilo mě, že se nejedná ani zdaleka o tak velký propadák, jak jsem očekával (70%). Ta nízká hodnocení, která dostává od fanoušků kapely, souvisí nejspíš se změnou stylu než s kvalitou materiálu. Hodnocení zbytku diskografie Exodus by se u mě pohybovalo mezi osmdesáti a devadesáti procenty. Jsem asi jeden z mála, komu se líbí i deska Let There Be Blood s novými verzemi skladeb z debutu.

 

Zetro
15.06.2016 10:28

Oh yeah ,jeden z najlepsich debutov z thrash bandov a pre mna spolu s Metallicou Kill em All snad Testament Legacy jeden z uplne TOP.Tu neni co dodavat ,k tejto doske som sa dostal trosku neskor az v roku 1987 a to uz som mal napocuvany Pleasures of the Flesh so Souzom takze som pri vokale Paula Baloffa trosku skripal zubami ale s odstupom casu to hodnotim ako odraz tej doby a dielo velkych pionierov Thrash zanru a celej krásnej Bay Arey. 100%A co sa tyka Force of Habit ,cakal som na tuto dosku,vtedy som miloval Exodus az za hrob,snaha o urcite aranzmany a taku skladbovitost urcite sposobila ta doba a hlavne cierne album od Metallica-i ale to vsetci vieme,bohuzial zostala trosku nepochopena ,opomijena snad pre urcitu krcovitost niektorych skladieb ,mozno strasnu dlzku a urcite aj pre nepriazen firmy v tej dobe.Mne sa tam niektore skladby doteraz velmi pacia spomeniem napr. Count Your Blessings, Me, Myself & I,Architect of Pain a hlavne pecka Good Day to Die" ,taka gitarova praca sa nevidi kazdy den a hlavne tie nadpozemnske sola! Takze u mna Force of Habit asi kolem 70%

 

Carloss
15.06.2016 06:56

Moje nej album od Exodus takže já nemohu jinak než mu dát 100 %.Co se týče Force od Habit tak to jsem z počátku nemusel,po prvním poslechu mi to přišlo jako nehorázná sračka.Ale s odstupem času se mi ho oblíbil,má taky svoje kouzlo.

 

Stray
14.06.2016 21:02

Ale neříkám, že je změna stylu špatně. Jen to nebyla typická ukázka hudby EXODUS, kapely, která do té doby přišla čtyřikrát s absolutní thrash třaskavinou a na páté desce z roku 92´prostě zatoužila po posunu, který diktovala probíhající doba - hrát přirozenější střednětempý metal/rock, jen škoda, že ty skladby nebyly prostě zas až tak moc dobré, no a obal bez typického loga, to byl vyloženej přešlap.

 

Bluejamie6514.06.2016 19:43

Takže byl to v podstatě krok na zakázané teritorium a moc fandu je z toho na infarkt a mně se ta sola líbí a místama moc:-)

 

Stray
14.06.2016 19:23

Tak Force od Habit je deskou, na kterou by řada zainteresovaných nejradeji zapomněla. To nebyl Exodus, jaký měli fans rádi, ale snaha o nějaký rock-metal ve středním tempu.

 

Bluejamie65
14.06.2016 19:15

Jsem v tematu Trashe naprostý slepec a skočím mimo téma, ale mám na mysli podobnou věc, jakou zdůrazňuješ i v recenzi. Jak je možné že mi kytarová sóla na Force of Habit připadají tak krásně melodická. Nebyl to krok proti pravidlům o drsnosti a ostrosti?

 


 

 

 

 

TOPlist