Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Bluejamie65
21.01.2016 17:00

Jen bych ještě připomenul, že Dee Snider má za sebou i sólová alba, nebo spíš alba vydaná pod svým jménem,z nichž Never Let the bastards Wear you down rozhodně dává smysl a doporučil bych ho připojit k hromádce zmíněných řadovek. Taky je třeba připomenout, že v klipech ukazovaná vybídka ke vzpouře je fenomén, který je spojován s Dee Sniderem a Twisted Sister ne úplně právem a ne v tom smyslu, jak se Snider k mládeži stavěl. Přesněji Dee chtěl pomáhat teenagerům projít pubertou tak, aby to nebolelo, aby si vydobyli svou míru svobody, ale současně, aby nerozbíjeli kontakt s rodiči, nepropadli drogám a nemuseli řešit náctiletá těhotenství atd. Vlastně ještě před rokem 1987 nejdříve časopisecky a potom dokonce jako kniha vycházel Dee Snider´s Teenage Survival Guide, který opravdu dával použitelné rady, dodnes se prodává a v hodnoceních je chválen. http://www.goodreads.com/book/show/3165756-dee-snider-s-teenage-survival-guide

 

Stray
20.01.2016 17:26

Jasný kámo, nálož rokenrolu bude pokračovat, recenzi na nový MEGADETH si beztak můžete přečíst u kdejakých blbců! :-)Tady tohle je totiž spešl prostor.:-) P.S. Zrovcna jsem dokoukal film "Podfu(c)k" od Gáje Ričího, tak se trochu nalazuju na podobnou diskusní notičku, sháním "Sbal prachy a vypadni", jasný? bouchačku ti tlačím na nosní přepášku.

 

Patrik
20.01.2016 13:57

Není toho moc. Kvalitnější články o metalu jinde nanajdu, takže čím víc, tím líp.

 

DarthArt
20.01.2016 13:17

Stray: Jen to sypej do žlabu, rokenrolový prasata nesměj zůstat hladový :)

 

Stray
19.01.2016 20:55

SCORPIONS? Teď? To asi nevyjde. Někdy jo, ale teď asi ne. Někdy si připadám jako bych plnil misky hrachovou kaší. Twisted Sister? Plesk ho tam. Dokken? Tady to je. Quiet Riot? Musí stačit, nepřidáváme. Ty bláho, do konce týdne přijdou Ratt a Stryper, páč si ty čtyři napsaný díly Motley Crue furt odkládám na horší časy. :-)

 

DarthArt
19.01.2016 20:42

Stray: Jen to tam syp, co to jde! Když do toho je chuť, musí se okamžitě využít! Vždyť si ty články můžu číst i třeba za půl roku. Už to tam zůstane! A koukej napsat taky Scorpions, když se v nich po sto letech konečně mám chuť začít orientovat!

 

Stray
19.01.2016 17:20

Posledních deset článků začíná mít Crazy Diamond konečně svůj pořádnej ksicht.:-)Ale stejně mě to nedá se nezeptat, není toho glam-metalu na čtenáře najednou moc? Že bych jako zas na chvíli přeřadil na normální provoz, páč se zdá, že jsem se do tématu tak zakousl, až se mě nechce poslouchat a psát nic aktuálního. :-)

 

rumcajs17.01.2016 11:53

Já k TS nikdy moc nepřilnul a přiznám se, že když jsem před lety zjistil, že jsou bráni jako metalová kapela, bral jsem to jako špatný vtip. Je ale pravda, že jsem je do té doby znal jen jejich dvou profláklých hitů. Nicméně ani poslech Stay Hungry a Come Out and Play na tom tehdy moc nezměnil. Teď zrovna poslouchám znova Come Out and Play (na doporučení recenze) a musím říct, že je to fajn. Ve srovnání s vrcholnými představiteli NWOBHM jako Judas, Iron a Saxon sice pořád neobstojí, skladby mají moc "zábavový" nádech, ale album má dobrou energii a pár skutečně metalových pecek.Takže minimálně COAP je hodně dobré album a za mě zatím opatrně 75%.

 


 

 

 

 

TOPlist