Boomer Space


Diskuse ke článku : QUEENSRŸCHE - Condition Hüman
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

miro
09.10.2015 17:02

Stray: To potom, chlape, klobúk dolu, keď popri nočných stíhaš aj písať (mimochodom skvelé) recenzie. Robíš stále iba nočné? Viem z vlastnej skúsenosti, pretože ja nočné robím nepretržite a kebyže mám zároveň stále písať a venovať sa blogu na takejto úrovni, ako trebárs tu, asi by ma šľak trafil :-) Ale na druhej strane, asi máš voľnejšie nočné, žiadny buzerák, keď máš času na muziku :-) Ja by som si totiž takéto niečo dovoliť nemohol.Človek keď dlhodobo robí nočné, nestíha pomaly venovať sa veciam v osobnom živote, rodine atď. Preto fakt normálne obdivujem ľudí ako napr. ty.

 

Stray
09.10.2015 15:35

Myší chlap: Spíš si tu autorskou kuchyni představ jako malířský ateliér, kde je rozložených povícero nedodělaných obrazů a já chodím se štětcem a sem tam vždy něco přidám. Sice dochází ze 40% i k těm případům, kdy si prostě sednu a mám tu pointu recenze v hlavě tak jasně posazenou, že to ze sebe najednou vystřelím během půlhodinky, ale v době Crazy Diamonda spíše pracuji s pomalu zrajícími kusy a pomocí taháků a notýsku s pochycenými vjemy.

 

Myší chlap
08.10.2015 10:12

Možná by mohl být zajímavý článek popisují pohled do recenzentské kuchyně, jestli je těch fíglů více.

 

Stray
07.10.2015 18:11

Demonick: Nebral jsem to ve zlém, spíš jsem si po přečtení tvého příspěvku řekl: "zase nějakej rejpavej Slovák, kterému se čosi nepozdáva, kterej zřejmě potrebuje štempl nebo akési osvedčenie, aby si bez pochybností začal čítať", nic proti...ale pro mne jste dávno národem, kde všeci kecajú len preto, aby sa kecalo...nakonec každej stejně řekne ještě před vyriešením onoho problému..."iba trepem, nechme to tak". Prostě mám asi zakódován větší tah na cíl, říct si: "nějak se mi nechce do té recenze" si nemůžu dovolit, ne že bych psal přes odpor, ale mám na to už takové fígle, jako pozvolné dělání si několikavětných poznámek v průběhu každého poslechu, no a pak to prostě jednoduše promíchám, spojím a vznikne barvitý a rádoby vtipný koktejl, který je recenzí.:-) Čítaj ďalej, iba trepem. :-)

 

Demonick07.10.2015 17:51

Ja som tú moju poznamku nemyslel v zlom, len ozaj to tu servíruješ ako guľomet - Annihilator, Bring Me..., Queensryche, Slayer, IM atd :) Ja väčšinu z tychto diel tiež recenzujem na svojom webe, lenže: 1. niet času, 2. častokrat ani nie je chuť a po chvilke radšej prepnem na niečo štaré a osvedčené :) Napriklad taká "železná panna" je pre mna tvrdým orieškom i mesiac od vydania...

 

Patrik
07.10.2015 16:02

Řekl bych, že z recenzí je cítit, že na ně nespěcháš. Což je skvělý.

 

Stray
07.10.2015 13:52

Jde to blbě, ale v podstatě nesmíš kromě zaměstnání a pár nezbytností dělat nic jiného než Crazy Diamond. :-) Recenze tu každý den není, poslouchat stíhám jen tak tak a jen kvůli tomu, že si na nočních šichtách trochu vypomáhám, na šichtách, který mne samozřejmě také berou hrozně energie, protože mám rozho¨zenej biorytmus a velký problémy se spánkem, častokrát jsem tam na pozici u kompů - řízení haly plné strojů (asi tak jako pilot v letadle) a poři těchto nočních si častokrát s poslechem a s hrubými náčrty recenzí vypomáhám, což je samosebou na úkor zdraví, podobné směny, a nezastírám, že to na něm i tvrdě pociťuji. Rozhodně nejsem z těch, co se válí doma, lelkuje, honí si péro a je spokojeně na pracáku. Kdyby to byl tento případ, pak ty stránky vypadají mnohem lépe. :-) Doplněk po půlhodině: Ale tobě šlo teď o tu řadu recenzí nových alb, jak mi zpětně dochází, ne? No tak když si najedeš třeba na letní měsíce červenec, srpen, tak zjistíš, že tam naopak moc novinek nerecenzuji, každý rok má lepší a horší období, většinou je plodný duben až červen a září až listopad, ta současná řada novinek je extrém, poslouchám to pozvolným tempem od konce srpna, plno těch novinek vyšlo před měsícem nebo dvěma (LAMB OF GOD, MY DYING BRIDE, GRAVEYARD) a já je ještě nepsal, chce to neplašit a v klídku vše postupně poslouchat, zpracovávat a nešílet. Pak zas přijde období, kdy nic vycházet nebude a to budu řešit profilem případně reportem z koncertu.

 

Demonick07.10.2015 12:38

Mna by ozaj zaujimalo, kedy stihaš počuvať (a poriadne počúvať!) také kvantum novej muziky Stray, kedže je tu kazdy den recenzia na novinku...

 

rumcajs07.10.2015 09:34

Já teda novinku zatím naposlouchanou nemám, dovolím si však nesouhlasit s tvrzením, že máme dvě poloviční kapely. Tate už dávno nemá optimální hlasovou formu, soudě dle live záznamů. La Torre možná nemá jeho charisma a skladatelský potenciál, ale interpret je mnohem výraznější a lepší. Dle mě je pro Queensryche ideální volbou.

 

Piha
07.10.2015 07:33

Mám to taky za 80% deska je pěkná, ale musí se tomu dát více času. No škoda Queensryche - ted máme místo jedné super kapely, dvě poloviční .........

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist