Boomer Space


Diskuse ke článku : ANNIHILATOR - Suicide Society
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Zetro
16.04.2016 18:34

kurva Waters co s Vami? Neni to zle ,je to dobre ale ... viac ako 70% sa nedá

 

Valič
01.10.2015 20:05

70% Annihilator jsem po třetím albu v podstatě přestal sledovat a většinu jejich diskografie jsem si pak poslechl až s odstupem času. S tím, že je Waters vynikající kytarista hrající v mírně nadprůměrné kapele, bych i souhlasil a pochybuji, že se na tom po tolika letech ještě něco změní.

 

Stray
30.09.2015 20:42

Díky hoši, pochvaly těší, ale zůstávám při zemi, psaní = radost = život. K té recenzi na nové ANNIHILATOR u Metal Forever: nedočetl jsem, protože jejím břemenem je už první odstavec, kde je vystavěn nějakej omáčkovitej, s hudbou nesouvisející, všeobecnej pohled na pomíjivost mezilidských vztahů, ta věc sice dělá recenzi jakoby delší, ale fanoušek ANNIHILATOR tuhle vatu prostě nepotřebuje číst, takže se prokousává, prokousává, je trpělivý, začíná se ošívat, naskakuje mu vyrážka a po chvíli přepíná na jiné stránky.

 

Kropis
30.09.2015 19:09

Když si vezmu jakou sračku vyplodili na metal forever pod pojmem "recenze" na Annihilator, tak jsem vskutku rád za Crazy Diamond, i kdybych se se Strayem stokrát neshodl...

 

Myší chlap
30.09.2015 13:37

Druhá a úplně jiná věc je obsahová fundovanost, kde je ale také znát dlouhodobý přehled o tématu, určitý nadhled a rozvaha. Recenze se tu objevují trochu s odstupem, což značí, že je hudba předtím pečlivě naposlouchána. Nepropadá se tu zbytečným záchvatům euforie, ale ani komplexářského vyřizování si účtů s kapelami. Ačkoli zde není snaha o přehnaně nereálnou objektivitu, verdikty jsou vynášeny promyšleně a vlastní názor věcně tak, aby nebyl násilný nebo podbízivý. Čtenář třeba nemusí se všemi vývody souhlasit, ale vždy se nad nimi alespoň zamyslí.Občas si říkám, že kdyby byly takhle profesionálně zpracované všechny stránky a blogy, byl by internet o dost hezčí místo.

 

Myší chlap
30.09.2015 13:36

Jsem rád že jsem zahřál, ale není to prvoplánové. Prostě je to realita. Styl jakým je to napsané se mi líbil natolik, že na něj prostě musím upozornit. Z formálního hlediska text hezky plyne, je srozumitelný, bez vycpávek, neustále si drží myšlenku a jasně směřuje odněkud někam. Je dobře stylizovaný a vyvážený bez toho, aby byl zbytečně přeintelektualizovaný. Zkrátka se moc hezky čte. Zdejší recenze snesou řemeslné srovnání se slušnými beletristickými spisovateli.

 

Stray
30.09.2015 11:29

Myší chlap: Sice nevím kdo jsi, ale s Tvými příspěvky se rád setkávám. :-) Co se týče ANNIHILATOR, je to přesně tak, dokonce si často říkám, jak takového skvělého kytaristu může stále bavit hrát tak druhořadé songy? Osobně si také občas pohraju s myšlenkou, že jsem měl v tom pisatelství před časem taky kejvnout na nabídky nějakých těch MegaPethů, jenže ty nabídky nebyly příliš intenzivní (tím si nechci hrát na nějakou osobní důležitost, spíš řeším oboustrané morální hledisko), ale aspoň že se na C.D. vyvíjím (jak si psal u OPERATION MINDCRIME, kde se mi nechtělo svůj postoj vepsat, abych ten Tvůj příspěvek, kterej samosebou zahřál, ihned nepřekryl svým) a někam se pokračuje. Jedno je jisté, i kdybych snad někdy kývnul (vlastní šatna by byla však nutností :-), existenci C.D. to neohrozí. Tvůj post u OPERATION MINDCRIME je to nejlepší, co mi sem kdo za 30 měsíců napsal.:-)

 

Myší chlap
30.09.2015 09:42

Ano, je skutečně s podivem jak někdo tak talentovaný dokáže systematicky tvořit něco tak průměrného. Waters se měl nechat zlanařit do všech těch Megadethů kam ho lákali...

 

Demonick28.09.2015 22:07

Neviem si pomôcť, ale aj vďaka tomu príjemnému feelingu ala Never/Kill/Refresh mi opäť neuveriteľne vadia nekonečne vykrádačky pána Watersa. Viac ako kedykoľvek predtým! Obalom počnúc ("džugulejtr"?) a mnohými skladbami končiac...

 


 

 

 

 

TOPlist