Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

gotta
09.06.2015 19:39

V prvním den MF pro mě byli velkým zážitkem bohužel jen Overkill. Teda z toho co jsem viděl. Těšil jsem se na Battle Beast, protože z desek se mi líbí docela dost a to hlavně kvůli zpěvu. Ten byl ale při jejich živém setu celkem utopený a tak mi to přišlo tak nějak poloviční... Grave Digger jsem doslocva protrpěl. Dřív jsem je měl docela rád, ale tohle je fakt už otřesná nuda a do toho skoro až otravný zpěv Boltendahlův...no už je víckrát vidět nemusím. Nakonec Arch Enemy... ty mám odjakživa jako kapelu co nikoho nikdy neurazí,každý ji v podstatě bere, ale za vší tou řekněme pompou je jedno velké prd. Vůbec nechápu na co utáhli do kapely Loomise...taky to docela zabily na můj vkus šíleně vytažené kopáky. Jak říkám, první den to nejvíc rozsekali Overkill. Viděl jsem je potřetí a tohle bylo nejlepší vystoupení. Kapela vypadala, že hraje v naprosté pohodě. Vynikající zvuk, výběr skladeb parádní, prostě palba jak hrom!

 

Stray
09.06.2015 13:44

Tak já nevím, jestli to všechno píšu tak negativně, ale já mám AE rád a i koncert byl dobrej, stejně jako se mi líbí Alissa White_Gluz, ale oproti metalovým klasikám typu MAIDEN, JUDAS, dosaď si dle libosti dalších 20jmen, této hudbě dost chybí, nemá to tu duši, není to živý organismus, je to stroj, jak by se dalo říct. Stejně tak kritika mé "kritiky" posledních PARADISE LOST, já tedy nevím, ale ta recenze na "The Plague Within" mi přijde hodně kladná, na to jak mne ta deska vůbec neoslovila. :-))

 

Pekárek
09.06.2015 13:10

To je ode mě:)

 

09.06.2015 13:09

Díky Strayi! AA-nedávno jsem si pustil jejich předposlední desku - naposledy jsem slyšel Stigmata - a dost mě překvapila, čekal jsem to mnohem horší:). Nápady byly, nevím, jestli jsme přesycení či co ... Minimálně bych si na koncertě užíval skvělého řemesla. Že se nová zpěvačka hodně snaží, no holčičky už prostě takové jsou:). Pokud mladší generace poslouchá AA, hodnotím to každopádně pozitivně.

 

Ježek v kleci09.06.2015 11:17

autor přesně vystihl moje pocity z Arch Enemy. Vizuálně i marketingově bomba, ale že bych si po koncertě dokázal zapamatovat víc než 2-3 písničky, to říct nemohu. Navoněné pozlátko, které splňuje nároky mladých posluchačů moderního metalu, ale pro nás, fanoušky starších a "dospělejších" kapel, to není žádná sláva. Overkill zaváleli, byl jsem očima přikovaný k pódiu a jen třepal hlavou. Dvojblok BB, GD ukázal, že tolik heavymetalových póz a klišé, až mi z toho bylo smutno. A dost mě potěšili i Mooonspell, kteří hráli nezvykle živelně.

 


 

 

 

 

TOPlist