Boomer Space


Diskuse ke článku : HELLOWEEN - Pink Bubbles Go Ape
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

ANGER
31.07.2021 10:53

Teď jsem album po letech pustil a za mě je to velice slušná práce. A i před těmi více než 20ti lety, kdy jsem ho si ho nahrál na kazetu spolu s debutem HammerFall, který byl v té době oslavovaný jako naprosto bombastické dílo a renesance heavy metalu, mi mezi těmi dvěma alby nepřišel nijak propastný rozdíl. "Prokletí" tohohle alba prostě vězí v tom, že je TO ALBUM po Keeprech. Zvlášť s ohledem na to za jakých podmínek vznikalo - kapela dle slov producenta nastoupila do studia prakticky nepřipravená a sami vlastně pořádně nevěděli co chtějí nahrát. A špatný zvuk? Poslouchal jsem původní vydání na LP (žádný zprasený remaster) a asi mám teda něco s ušima, ale nic plochého, nebo nevýrazného jsem v nahrávce neslyšel. Takže s hodnocením naprosto souhlasím a občas se k albu rád vrátím.

 

Pekárek
20.05.2015 09:08

Rozhodně bych tak kritický nebyl, snahy o posun si vážím. Jsou zde opravdu povedené skladby. V rámci melodického speed metalu (metalu) naprostá špička - unikát. Souhlas s Wuxiou. No hlavně, že ta poslední alba (mimochodem velmi solidní a v rámci žánru určitě taktéž vrcholná)jsou dělaná srdcem:)

 

Stray
15.05.2015 16:13

Daveyy: Věř, že kdybych recenzi psal já, byl bych mnohem kritičtější, jenže já k tomuhle album psát prostě nic nechtěl. :-)

 

Daveyy14.05.2015 23:38

Mám pocit hoši že ti hardcore fans jste spíš vy dva :-) Protože namlouvat si že toto album je zlomové to je fakt fór! Ono má opravdu vše nastaveno špatně. Jak produkci tak zvuk i styl který je nijaký. Helloweenů a Kiskeho především se v té době zmocnila pýcha jako hodně kapel před i po a chtěli fanouškům ukázat "skutečné umění"Jenže ta muzika už nebyla dělaná srdcem a je to sakramensky poznat!Za mě říkám příšernost která se nedá doposlouchat v celku.

 

rumcajs14.05.2015 10:25

Souhlas s recenzí. Já osobně mám toto album z Kiskeho éry nejradši, po pravdě, Keepery rád nemám. Deska obsahuje skvělé hardrockové hitovky a Mankind je fakt absolutní metalová pecka.Deska se fakt příjemně poslouchá, tato poloha mi sedí víc, než speedové trdlíkování na Keepers. Ne tak kultovní, ale kvalitou na stejné úrovni (no dobře, pár hovadin deska fakt obsahuje, viz zmiňovaní Hamsters)jako Walls of Jericho.Spolu s Better than raw pro mě tvoří nedostižný triumvirát v tvorbě Helloween.

 


 

 

 

 

TOPlist