Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

Stray
27.04.2015 15:22

wuxia: Samozřejmě taky dík, pokud bys měl to zmíněné nutkání pohrát si zde s KING CRIMSON, víš že máš vrata otevřené.:-)

 

Stray
27.04.2015 11:19

Valič: Dík za tipy. Článek byl spíš sepsán s lehkou nadsázkou, někým, kdo se s podobnou hudbou pořád tak nějak pere. Jak se ti líbil? :-) Zajímavý je, že Frank Zappa mě nepřišel špatnej, moc jsem toho od něj neslyšel, ale tohle s tou Joeovou Garáží bylo v pohodě. :-) Jinak původně mělo být ASYLUM úplně jiný téma, prakticky druhej Díl VĚŽE plzeňské, ale bylo to moc čerstvý, možná moc osobní a zcela nehudební, tak jsem to nechal na měsíc odstát a změknout.

 

Valič
27.04.2015 09:43

Pokud budeš chtít někdy v tom důchodovém věku vyzkoušet ještě nějaké desky z tohoto žánru, zkus třeba King Crimson - Red, Frank Zappa - Joe´s Garage, Camel - Camel, Caravan - In The Land Of Grey And Pink, Van Der Graaf Generator - Pawn Hearts, Gentle Giant - Acquiring The Taste, Hawkwind - Warrior On The Edge Of Time, Magma - Mekanik Destruktiw Kommandoh, Gong - You, Can - Tago Mago (ne všechno z toho je klasický art rock). Pokud tě z toho nic nezaujme, nemá asi cenu se podobnou hudbou už dál zabývat. :-)

 

wuxia
27.04.2015 08:31

King Crimson je absolutní hudba. Pokud se ti podaří najít klíč a tu bránu otevřít, už nebude cesty zpět.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist