Boomer Space


Diskuse ke článku : SYLOSIS - Dormant Heart
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

zdenos
08.01.2020 21:25

ano, přesně ten pocit který popisuješ znám - líbí se mi deska, která je pro mě v něčem nová, inovativní. A přitom je to všechno jen tím, že danou hudbu neposlouchám. Na novinku zkusím mrknout

 

Pekárek
08.01.2020 21:09

Tak třeba s novinkou to klapne:) Dost dlouho jsem je ani daný styl neposlouchal, takže i jejich slabší album mi teď může připadat jako bomba.:)

 

zdenos
08.01.2020 20:37

Musím říct, že mě debut Sylosis z roku 2008 - Conclusion of an ange, ohromně baví, a to de facto už deset let. Je to jedna z velmi mála (možná jediná deska), kterou považuju v stylu kombinující metalcorovou tvrdost se soličkovým umem thrashových a melo-deathových kapel za dokonalou. Není divu, že se Sylosis nikdy nebránili obdivu i k Chukovi Schuldinerovi. Album nemá slabšího místa, má vynikající plný zvuk, a bohužel je i posledním, které nazpíval Jamie Graham. Nechybí tam emoce, není to ani unylé ani sladké (jako většina metalcoru) ani překombinované (Obscura, Allegaeon). Je velká škoda, že jejich následující alba pro mě už takovou emoční a kvalitativní hodnotu nemají.

 

gin31.01.2015 21:28

Jo jo chápu, jak to myslíš a proč vlastně tyto stránky vznikly. Sám už si několik let vedu svůj soukromý deník o dojmech ze všech koncertů a fesťáků, které jsem navštívil.Občas nechám i někoho nahlédnout:) Co se týka recenzí, tak hlavně musím to dané album slyšet nejdřív já sám a až potom se dočíst názor někoho jiného. Bojím se aby mě to neovlivnilo a je fakt, že ty jsi teda v tom psaní dost rychlý:)

 

Stray
31.01.2015 21:02

No právě, mě furt přichází nějaký maily ve smyslu - otiskni info, že vychází to a to album kapely z Dolních Počernic, co to je? Proč? Komu? Kam otiskni? Chci to? :-)Přeci neplatím několik tisíc ročně zato, abych tady informoval o hudbě někoho, o kom jsem v životě neslyšel, když už do svého koníčku investuju, tak bych si přál jej alespoň režírovat a neplnit jen službu nějaký scéně nebo co to je...? :-)

 

gin31.01.2015 20:28

No vlastně máš pravdu. Chodím na tyto stránky abych si přečetl, jaký máš názor na dané album právě ty. Že to nebudu vždy cítit stejně, to je mi jasné. Hlavně aby se tady ta diskuze nezvrhla jako na jedněch známých stránkách, kde to teda už je někdy fakt hnus a je mi z toho až smutno. Už se těším na další recky. Když jsem to tady všechno pročítal, tak bych řekl (až na ty Sylosis:)), že máme hodně podobný hudební vkus. Mimochodem, před týdnem jsem zkouknul film 30 minut po půlnoci, který jsi tady recenzoval a fakt dobrý. Tak díky za tip:)

 

Stray
31.01.2015 20:05

No není vždy posvícení (převedeno: není možné se shodovat vždy a ve všem). Navíc, co se týče těchto mých stránek, tak to osobně nevnímám a nechci ani hnát směrem nějakého vše objímajícího informačního serveru, jako spíš to celé brát jako svůj osobní poslechový deník a show, dělám si tím radost, baví mě psát, spekulovat o metalu.:-) Cílem není všeobecné spravení čtenáře o tom kterém albu, ale předvést co nejlepší show pod značkou STRAY :-)) (jestli to tak vtipně mohu nazvat), cílem je získat důvod návštěv čtenářů ne lvůli tomu, že je zajímá informace o daném novém albu, ale spíš, že je zajímá co předvede a vysloví Stray, to je právě ten důvod :-) , jenž je pohonem a svým způsobem originalitou těchto stránek, nesnažím se o to samé, co jiné servery, jedu tady svoje názory tak jak alba vnímám, je toi jen názor jednotlivce, nic zásadního, pokud lidi bude zajímat, bude to naprosto super, sám nedokážu odhadnout kvůli čemu sem chodíš TŘEBA PRÁVĚ TY:::!!!! :-))

 

gin31.01.2015 19:49

Taky si myslím, že recenze je trochu nespravedlivá. Mě teda přijde, že Sylosis uchopili thrash metal zajímavým způsobem, narozdíl třeba od Angelus Apatrida a podobných zoufalců. Podotýkám, že metal poslouchám přes 30 let, takže už mě do kolen jen tak něco nedostane:)

 

Stray
31.01.2015 14:06

Díky za příspěvek.

 

Sebastián
31.01.2015 13:57

Tak s touhle "recenzí" jdi do prdele. Je to mistrovská nahrávka. Vůbec nevíš, o co jde.

 


 

 

 

 

TOPlist