Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Norr14.08.2014 08:39

Ve středu sem dorazil jen kvůli Terorrizer a Venom. První mě moc nevzali,ale dal jsem je celý. Nějak to nebylo ono, neumím ani říct proč. Asi mi tam chybí druhá kytara.Venom. Klasika co potěšila, ale koule neurvala. Každopádně jsem rád, že jsem dorazil už ve středu.

 

sicky13.08.2014 16:35

fajn report, dobře a srozumitelně napsaný, palce hore :-)za mě docela souhlas, High On Fire byli špatný - podprůměr, působily dost buransky. Jel jsem ve středu hlavně kvůli nim a byl hodně zklamaný. ona ale už i poslední deska stála za hovno, asi už to s nima jde do kopruTerorizer ovšem ještě mnohem horší, za mě kandidát na největší hrůzu festival - prakticky neposlouchatelnéVenom - též nic moc, neměli podle mě zvuk jaký měli mít, ale oproti předchozím dvěma ještě ušli

 

V.
13.08.2014 12:04

CD No More Color je opravdu kapitální úlovek (gratuluji). Kromě toho, že je hodně špatně sehnatelné, je to i nejlepší album Coroner (věřím, že nejen podle mě). Ignorance sice (zatím) úplná rarita není, ale koupit ho v běžné distribuci už je taky problém. Řekl bych, že v rámci žánru je to i dost nedoceněná deska. CD Formulas mám taky, ale moc často ho neposlouchám, některé skladby se mi sice dost líbí, ale jako celek mi přijde hrozně nevyrovnané (i zvukově) a moc mi tam nesedí ani ty krátké instrumentálky. Špatné album to ale určitě není, každopádně se mi pořád líbí víc než poslední řadovka.

 


 

 

 

 

TOPlist