Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Valič
26.02.2017 22:41

Stray: To je sice zajímavá myšlenka, ale moc nevěřím tomu, že by podobné diskuse ve stylu "já vo voze, von vo koze" fungovaly někde jinde než na internetu a představa, že tam sedí ten místní psycholog, usrkává celerový džus a neustále do ostatních klavíruje: "Chlapi, nechlemtejte už to pivo! Pojďte si radši se mnou zaběhnout maratón, třeba se vám v těch makovicích nakonec přece jenom rozsvítí.", taky není zrovna moc lákavá. :-)

 

Stray
25.02.2017 22:53

Bluejamie: Báječný mimo-sférický koment pravého fanouška blues a hard rocku, Bluejamie. Chechtám se snad i v tramvaji. :-) Pohrávám si dokonce s myšlenkou, v horizontu roku či dvou vyhlásit uzavřené setkání deseti nejsemknutějších diskutérů na Crazy Diamond, takovej srázek, kde bychom si nad pivem vzájemně připomínali, všemi námi probírané hudební skutečnosti. :-))))Slzím.

 

Bluejamie65
25.02.2017 20:04

ANEB: 47 let absolutní neprůstřelnosti/jak opanovat žánr a nikoho nevpustit ani na dohled/vyřešili kvadraturu kruhu levou zadní/ jak současně dosáhnout absolutní jedinečnosti a univerzální vstřícnosti/ když balada i kámen zláme:-)

 


 

 

 

 

TOPlist