Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
21.07.2014 10:12

Dobrá dramaturgie, dobré počteníčko..., díky, těším se na další.

 

Clouseau-Gormit19.07.2014 21:40

Zdravím,Díky za pěkný rozhovor s Ashokem. Ač jsem nyní poněkud zakyslý obdivovatel doomového rozletu Root tak mne střízlivé a profesionální odpovědi Ashocka potěšily. Byť si nemyslím, že bez Hoška ještě něco dobrého natočí, tak Ashockův pohled na hudbu se mému dost podobá :). Nu uvidíme :(. Též opět vyjadřuji potěšení, že web jako C.D. funguje :) ... prostě mám radost, že v době kdy se místy těží z otevření diskuse u staršího CD, aby se mohlo pokerecenzovat CD nové, případně se web věnuje okrajovému pohledu na mnohdy (byť)i zajímavé desky tak C.D. omrkne povětšinou vše zásadní :). No těším se na utajeného Frantu (s reckou dost souhlasím oproti jiným webům vnímám nadsázku i talent nehledajíc mindráky :) ...) a co třeba Manic Street ? :) ... podle mne dvoj období Rewind a Futurulogy je po těch letech neuvěřitelné :) ... a dle mne v pel melu post indie kapel nemají Manics, Albarn či Horrors konkureci.

 

Stray
18.07.2014 21:34

Pssst...Víš, že mi vyloženě kazíš radost z překvapování čtenářů?

 

V.
18.07.2014 21:29

Stray: Co třeba rozhovor s Masters Hammer? Vzhledem k tomu, jakou tu mají oslavnou recenzi na novinku, předpokládám, že by žádost o rozhovor určitě neodmítli. Ideální by byl samozřejmě Franta Štorm, ale v případě Necrococka bys zase zabil víc much jednou ranou (MH, Kaviar Kavalier, Necrocockovy sólové desky a projekt Night Vision) a doufám, že nejsem jediný, koho zajímá, jaké má Maestro letos nové deviace a bizarní koníčky. :-)

 

james18.07.2014 11:37

Vskutku, zajímavý rozhovor s člověkem, který má co říct. Četlo se to samo. Díky.

 

Stray
18.07.2014 11:36

Big Boss: O tom jsem zatím ani neuvažoval, mám za to, že stačí jeden muzikant na kapelu. S Ashokem jsem tak trochu ve spojení a viděl jsem v únoru jeden jeho koncert s CRADLE OF FILTH, proto padla volba na něho. Dík za pochvalu rozhovoru

 

Louža
18.07.2014 11:22

Taky si poplácám. Ashok je dobrej - jeden z nečetných profesionálních srdcařů. Ať mu to ladí!

 

BigBoss
18.07.2014 11:09

Semnou prosím žádný rozhovor....už jich semnou jsou tisíce po celém netu. Naopak mě zaujal rozhovor s Ashokem. Naprosto jiný pohled na muziku i scénu. Skvělej rozhovor, opravdu. Můj rozhovor si někde okopírujte. Jsou všechny (v podstatě) stejný. Málokdo mě dnes již dokáže zaujmout svými otázkami. Na co se mě taky chcete ptát po 27 letech hraní ?????????? :-)

 

Stray
18.07.2014 10:44

No časem mám v plánu dát sekci Rozhovory určité tempo a pravidelnost. Ve výhledu je leckdo a napříč žánry. Na některé persony se na té "špacírce" obzvlášť těším, to přiznávám.:-)

 

V.
18.07.2014 07:25

Stray: Jestli se nepletu, tak tohle je první rozhovor s Ashokem, který jsem četl a celkem mě překvapilo, jak skromným a sympatickým dojmem v něm působí. Možná by neškodilo časem udělat pro srovnání rozhovor i s Big Bossem, tedy jestli se ho už nebojíš. ;-)

 


 

 

 

 

TOPlist