Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Meresz
20.01.2016 00:52

Ja mám rád všetky vývojové etapy Metallicy, ale S&M sa im fakt príliš nepodaril. Malmsteen je pre mňa egocentrický onanista, tam sa ani nedivím že orchester nepustil hlasnejšie :)

 

DarthArt
19.01.2016 20:38

Vidíš, a mne právě Master of Puppets s orchestrem dostala. Líbí se mi taky, že je tam orchestr pořádně slyšet a není to jako Malmsteen s velkým orchestrem v Tokiu, ale slyšet je akorát Yngwieho "uí uí uí- drrrr drrrrrrr drrrrrrrrr - uí uí uí, bzz bz" a šikmáči tam byli úplně zbytečně. V období mezi Black albem a Magnetic je SM snad jediná smysluplná hudba, kde je logo Metallica. Krom pár (málo) věcí z Loads. Radikální názor? Asi jo, ale co už.

 

Meresz
19.01.2016 17:08

S&M im imo nevyšiel na 100%, skladby ako Master of Puppets boli vyslovene kravina s orchestrom. Nové skladby No Leaf Clover a najmä - Human ale boli skvelé a v tej dobe bol Hetfield na vrchole s hlasivkami, čo pokračovalo ešte na singli "I Disappear" z roku 2000. Potom už jeho hlas nebol čo býval :/

 

DarthArt
19.01.2016 15:25

...psal předtím DarthArt

 

19.01.2016 15:25

Z téhle doby já jedině S/M. To mě baví hodně. Ale je to samozřejmě převážně zásluhou Michaela Kamena. A budiž, Garage Inc. Death Magnetic je slušná práce. Lulu nekomentovat. Bude ještě něco potom? Těžko říct.

 

Meresz
18.01.2016 23:07

škoda, prichádzaš o 75 minút veľmi zaujimavej a na Metallicu nápaditej muziky :)

 

DarthArt
18.01.2016 18:37

Meresz: Fakt ne! Fakt ne! A myslím, že k povinným deseti poslechům mě nikdo nedonutí :)

 

Meresz
18.01.2016 17:13

St. Anger je parádna smršť!!! Priehršeľ výborných gitarových riffov, nasratosť, v konečnom dôsledku absencia gitarových sól tiež nevadí, ani dĺžka. Veď je to parádny album predsa :(

 

DarthArt
18.01.2016 16:03

Teda, možná mi to neuvěříte, ale dnes poprvé poslouchám ST. ANGER, a je to NEUVĚŘITELNÁ SRAČKA ! Mám si po tomhle pustit Ride The Lightning? To snad ani nejde... jedině tak LULU !

 

Kropis
12.07.2014 22:04

Ty jo, teď si mě dostal :)) už delší dobu si hraju s myšlenkou, že bych zkusil napsat nějakou recku nebo report a poslat ti to, co si o tom myslíš, jestli bych na to měl. Tak já to teda zkusím, během týdne to nějak sepíšu, dokud jsem ještě plný emocí.

 

Stray
12.07.2014 12:53

kropis, trey, james: díky za příspěvky, klidně něco nahoďte i u jiných článků, ať se nám tady ta centrála zaplní. Jak by řekl Kirk na hlasovacím videu, pište, pište, pište, go, go, go! Koncert to byl dobrej, můj osmý od METLY, nevím kolikátý by byl v pořadí co se týče kvality, každý měl své kouzlo, osobně mám asi jako jedničku ten z roku 1999, kdy hráli na atletickém stadióně Slávie ve Vršovicích ještě s Newstedem (ten byl třetí v pořadí). I když je nutné říci, že METALLICA nikdy neodehrála špatný koncert, nejslabší byl asi Sonisphere, i když tak na 75%. ALICE IN CHAINS velká paráda, na samostatný koncert bych šel hned. Zvuk předkapel byl výbornej, což nebylo před METALLICOU zvykem, před šesti lety na tom prvním Edenu (těsně před vydáním Death Magnetic)měli MACHINE HEAD snad nejhorší zvuk, co jsem kdy pod širákem zažil. Teď se dost těším v srpnu na QUEENS OF THE STONE AGE. Kropis: Co mi sem napsat reportáž z Mástra i z Bellova worshopu? Třeba bych jí, pokud bůh dá a bude blahosklonný, použil. :-)

 

kropis
12.07.2014 11:49

Tak jsem se konecne dostal k precteni reportu, reakci teda pisu z mobilu, ale snad to nebude takove peklo. Odkud zacit...z koncertu jsem odchazel nadseny. Kazdopadne stal jsem na prave strane v druhe rade hned u mikrofonu u te predsazene casti, takze kdyz se tam James premistil zpivat mel jsem ho od sebe tak na 2 metry. Takze jsem byl z tech 3 koncertu nejbliz. Jinak Kvelertak ja nevim, zpev mi prisel naprodto utopeny, no neuzil jsem si to, CHOB totalni nuda. Alice bozi, tam se vsim souhlasim no a pak uz byl cas nahodit plastenku a uzit si treti koncert Metallicy, ktery hodnotim jako ten nejlepsi. Eden byl super, Milovice nic moc, ale tohle bylo jeste o uroven vys. Ten dest, ta atmosfera, ten zvuk, vsechno si to sedlo. Nakonec jsem byl rad za St. Anger, protoze nazivo tp byla parba jako prase! Jinak ten chcanec byl brutalni, mam pocit, ze u Unfogiven byla ta intenzita nejvetsi a jeste se to stocilo tak, ze mi to valilo primo do ksichtu tsk jsem tam jen nekolik minut stal, zavreny oci, protoze to se fakt nedalo a uzival jsem si muziku. No proste vyjimecny koncert, ale bahenni lazne to teda bylo neco a to si myslim, ze jsem jeste dopadl dobre, jak jsem byl blizko zabrasdli, kde bxl kousek plechove podlahy. S tim zaujetim whiskey me to pobavilo, takova odrhovacka a lidi na to parili snad nejvic, co k tomu dodat. Ale Lords of summer me teda bavil, moc se mi libi to uvodni solicko uprostred nez to Kirk rozjede, urcite vis kterou cast myslim. Jinak pokud si muzu dovolit tak jen okrajove ve stredu jsem byl na tom workshopu Franka Bella a teda to byl zazitek :) skromny, vtipny a spousta dalsich pozitiv, vsem podekoval, podepsal se, vyfotil, fakt to za to stalo. No a ve ctvrtek jsem byl na tech mastrech, skoda ze neni prostor, protoze Anthrax byli boziiii. Povedlo se mi dostat k zabradli na pravou stranu, kde hraje Scott, jezisi to byl takovy narez, jeden z nejlepsich koncertu, co jsem zazil. Zato Dream Theater totalni nuda, snad jen diky tomu, ze pak spousta lidi odesla po nich, tak jsem se dostal k zabradli. Airbourne super, ale jim spise svedck klub bych rekl, kdyz jsem na nich byl v Praze tak to bylo vsechno intenzivnejsi. Ale bylo to i tak super. Ale pokud se to znovu takhle nejak nesejde, tak uz na mastry nikdy nepojedu, to je fakt takovej buranskej festival. Prijel jsem tam po 6 protoze Airboune zacinali po 7 a Anthrax pak po 11 a bohate mi tech par hodin stacimo, abych si udelal obrazek. Ale jak rikam, to je na delsi debatu :)

 

Trey
11.07.2014 18:07

V podstatě souhlasím, bohužel jsem neviděl Kvelertak, ale potěšilo mě že všechny skupiny co jsem slyšel měli dobrý (2 roky zpět to prý bylo na Gojiru a Machine Head peklo) Children of Bodom mám hodně rád, ale tam kde jsem stál mi lidi přišli dost vlažný a i tomu koncertu chybělo to něco co ho dělá speciální, ale zahráli kluci pěkně a těším se na ně za měsíc na Brutalu. Alice in Chains mi sedli neuvěřitelně, ty heavy riffy podpořený úžasným valivým zvukem mě naprosto dostali. DuVall na mě působil hodně sympaticky a podal skvělý výkon. Až budou mít solovej koncert tak na ně určitě vyrazím. A Metallica, pro mě u ní nastala úplně typická situace kterou mám na každým festivalu, jako největší hvězda zahrála dobře, setlist byl fajn (ale ta nadšenost lidí když spustili Whiskey...), zahráli to profesionálně, skvělý efekty (obzvlášt u One se vyznamenali), ale nadšení lidí mi přišlo trochu neúměrně velký, ale možná se byl jenom ovlivněnej počasím :D.

 

james11.07.2014 12:52

Pěkný report. Díky....

 

Stray
11.07.2014 12:19

Takže funkčnost diskusí dokončena. Centrála, kde se budou příspěvky hromadit, je zde pod tlačítkem DISKUSE v menu, je provázána s jednotlivýma diskusemi u článků stejně jako se samotnými články, pokud bude ještě změna, pak pouze dekorační, tedy co se týče vízoru této oblasti - barevné odstředění příspěvků od okolí atd., ale to na funkci nemá vliv. Můžete to hrnout.:-)

 


 

 

 

 

TOPlist