Boomer Space


Diskuse ke článku : VALLENFYRE - Splinters
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

V.
18.07.2014 21:19

James: O novince Entombed A.D. jsem včera napsal víceméně to samé pod recenzí Judas Priest. Je smutné, že v době kdy v tomhle žánru vychází plno velmi kvalitních alb od mladých relativně neznámých kapel, přijdou klasici žánru s tak nevýrazným a slabým materiálem. Včera jsem třeba poslouchal nové Bombs Of Hades, Miasmal a Domains, to sice nejsou žádná převratná veledíla, ale i tak tyhle kapely současným Entombed s přehledem natrhnou občanku.

 

james18.07.2014 11:43

Pro V. Díky za tipy, znám, znám...a líbí, líbí:)) Novým Goatwhore ještě dám čas a uvidíme - zatím baví, ale jen něco:)). Kdo mě ale nějak nejde pod kůži, tak je novinka ENTOMBED A.D. To snad měl L-G Petrov vydat i pod úplně jinou hlavičkou. Přijde mi to jako obyčejný big beat. Každopádně Vallenfyre dozráli k velmi poslouchané desce, jedu je v podstatě pořád. Skvělé album...

 

V.
17.07.2014 20:27

James: Mě se teď z novějších věcí hodně líbí Incantation, Goatwhore a Slugdge (i když ti jsou samozřejmě hudebně trochu někde jinde). Jestli se ti líbí Autopsy a Abscess, zkus třeba Repuked nebo Bonesaw, to jsou taky pěkné "prasárny". Předpokládám, že věci jako Hooded Menace, Slaughterday, Morbus Chron, Vastum nebo Obliteration znáš.

 

james13.07.2014 19:29

Pěkná recenze, zajímavý pohled. Já to mám s touhle deskou tak, že se mi, jako příznivci old schoolových záležitostí, zaryla hodně moc pod kůži. Spolu s novými Autopsy jednoznačně parádní záležitost.

 


 

 

 

 

TOPlist