Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

pedrosph
08.05.2024 20:24

Mácháně: s Insanií souhlas, tu kapelu mám hodně rád, ale prospělo by jí, kdyby Poly trochu změnil přístup k textům, teď už je z toho šablona, kt nepřekvapí, spíš nudí a nèkdy na.ere : )

 

Stray
08.05.2024 18:31

Dark Gamballe považuji za specialitu dejme tomu východní poloviny naší země. Tady to skoro nikdo neposlouchá. Mám Bonboniéru, ta docela ujde, pak už mě nic nezaujalo, což je asi krkolomným přístupem kapely k textovým sdělením. Jejich písničky ve mě nic nevzbuzují a nemyslím si, že by to bylo jinak, kdyby využili angličtinu. Na Mean Messiah cítím víc takovou tu coolovou majestátnost.

 

Macháně
08.05.2024 18:15

musím říci že Dark Gamballe vnímám jinde a bohužel je to pro mne momentálně ukázka, jak mi nesebekritická česká textařina (skladba NIKDY) dokáže kapelu dost znechutit .... podobně to mám třeba s Insanií (Testosteron). Od tohoto rozhovoru desku MM opět dost poslouchám a opět potvrzuji, že se mi líbí a určitě bych ještě oproti předchůdci vyzdvihl nadhled ... který tomu dává fakt takovou hravost a nahrazuje předchozí urputnost

 

Sagi
08.05.2024 13:13

Já tedy v MM často zmiňované Fear Faktory a Towsenda neslyším, spíše elektrometalek ala Amaranthe. V tomto ranku a v našich luzích a hájích mi více sednou Dark gambale a Liveevil

 

Stray
07.05.2024 20:09

Tak holt příště. Na druhý rozhovor určitě bude příležitost a nemusí to trvat roky. Já chtěl tematické povídání o novém albu.

 

spajk
07.05.2024 19:54

Jako dobrej rozhovor ale proč nepadly otázky na jeho oblíbené žánry? Kór když se překrývají se stěžejním obsahem webu. Vždyť sám sebe několikrát prezentoval v Reckách jako největšího odborníka na glam/hair scénu. Jeho oslavné odý na Harem Scarem a jmenovitě na hraní Petea Lesperanceho byly kořením hudební české žurnalistiky přelomu tisíciletí.
Já jsem se ho na YT ptal, zda nechystá desku v tomto stylu a odpověděl, že ho někdy svrbí prsty, ale nechává si ty melodie do MM. Škoda. Zajímal by mě aspoň jeden autorský hair metalový song v jeho nabušené produkci.

 

Macháně
07.05.2024 14:46

Já vlastně nevím, jak moc je to dobrá deska, úplně nejedu v metalové moderně a třeba Devina jsem odpískal už dávno, ale určitě je to deska v tuzemsku netradiční a zábavná, jo a výborně graficky udělaná

 


 

 

 

 

TOPlist