Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Gazďa
04.05.2024 21:14

Já jsem o koncertu věděl hodně dlouho dopředu (sleduju stránku Masters of Rock), ale nakonec jsem se rozhodl nejet. Kdyby Glenn trochu obměnil set, tak bych jel, ale on jede tenhle set prakticky skoro nězměněný od roku 2017 :). Viděl jsem ho s ním loni v Olomouci a o rok dříve byl i s Dead Daisies na Masters of Rock. Kdyby přijel do Prahy, tak bych šel, ale do Brna se mi tentokrát nechtělo... Každopádně před rokem v Olomóci to byl skvělý večer (a zjevně i v Brně). Glenn je stále pěvecky v neuvěřitelné formě a jeho schopnost frázovat a měnit dynamiku skladeb je neopakovatelná (u Mistreatedy i You Keep on Moving mi padala čelist i běhal mráz po zádech). Co naopak nemusím, je ten bubeník. Je to takový dřevorubec, co do toho mlátí hlava nehlava, chybí tam Paiceho funková hravost a jemnost. Nevadí to tolik u Burn a Stormbringer, ale You Fool No One, Sail Away a Gettin Tighter prostě chtějí lehčí ruku...

 

Stray
03.05.2024 08:52

Ta akce byla nedostatečně promovaná, už si nepamatuju, jak jsem na ten koncert kápnul, ale dlouho jsem o něm také nevěděl. Nakonec jsem tam jel za Spark, vybaven vstupem, což jsem rád, páč jen cesta tam a zpět stála tágo.

 

Kubýk
03.05.2024 08:25

Ty vole já žiju v Brně a vůbec jsem o tomhle koncertě nevěděl, jinak bych tam byl nastoupenej! :-(

 

Kropis
03.05.2024 00:16

Byl jsem už počtvrté a nelituji (Praha, Brno, Olomouc a zde opět Brno). Vše šlapalo jako vždy, Glenn v mimořádné formě a bubeník Ash Sheehan zase předvedl skvělou bubenickou šou. Miluju jeho energické a silové hraní a v jeho podání bubeníckého sola je přesně ta esence zábavnosti ale předvedení machrovinek všeho druhu. Sledovat to vše z druhé řady u podia nemělo chybu.
Pokud bych měl hledat byť jen malé negativum, tak mi přišel trochu přebuzený zvuk a kytara se občas dost ztrácela. Už jsem zažil koncerty s čitelnějsím zvukem všech nástojů včetně baskytary, což je u Glenna dost podstatná devíza. On Glenn totiž tím, že je naprosto famozní zpěvák tak trochu zastiňuje svoje umění na baskytaru, které famozní jen o něco méně než jeho hlas.
Jinak jsem si všiml i Romana Holého.
Suma sumárum, byl jsem jen na otočku, přijel jsem v půlce předkapely, ale stálo to za to. Teda kromě posrané coly v kelímku, sotva 3 decky za 75 korun. :))

 


 

 

 

 

TOPlist