Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
17.08.2023 17:46

Jsem s BA festem spokojen, byť si vystačím s kobkou a tamním plzeňským pivem do skla. S každým dalším rokem se to však bude u mne lámat, zdali příště jet nebo ne. Vždy to bude tak 50 na 50. Pevně věřím, že tak jako ve valné většině případů od 2011, organizátor vždy sestaví takovej line-up, abych neváhal, nebyl jsem totiž jen vloni a to z důvodu pracovní vytíženosti.
Druhej díl reportu pravděpodobně o víkendu (do zítra to fakt asi nedám) ... v něm třeba osvětlím proč zrovna kobka a ne Bastion, že ani nevím kde se nachází vegan ulička a taky, proč si myslím, že akce půjde čím dál tím víc v souladu s životním stylem nové generace - viz organizovaný podpůrný programy (když zábava, tak jedině hromadná):-), diskuse na téma současného světa, osvěta stran zdravého stravování...:-))) Padesátý léta zažívaj renesanci.

 

Jan Tleskač
16.08.2023 23:09

Jen drobnost, Bleed From Within jsou Skotové.

Velký souhlas s tím, že výstavy, horor kino, postapo postavičky, vegan zóna apod. ke koloritu festivalu možná patří, ale já je k plnému zážitku absolutně nepotřebuju, jsem obyčejný kluk z vesnice a ke štěstí mi stačí dobré kapely a dobré pivo :-) Meshu krása, aspoň chvíli vidět doporučuji každému, ale taky jsem nedal celý set. Té dokonalosti na mě bylo až moc, normálně jsem si přál, aby jim ujel riff nebo něco podobného, ať mám dojem, že to jsou taky lidi a ne kyborgové.

 


 

 

 

 

TOPlist