Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

prasezlesa
17.07.2023 09:53

Postupem casu se tehle kapele podarilo dostat na pozici moji nejoblibenejsi kapely vubec. Je to pro me zarici majak na dnesnim mori hudebniho balastu. A aktualni sestava je za me nejlepsi, co kdy byla.

 

prasezlesa
11.07.2023 21:57

Jakkoliv je to deska spis ze slabsi pulky diskografie QOTSA, tak nazivo jsou ty songy skvele. Zvlast treba Straight Jacket Fitting je nazivo narez, navic Homme ji podava v pro nej pomerne netradicni roli.

https://youtu.be/fHsNoKKOMxQ

 

Stray
11.07.2023 08:48

Netuším, jaké verze vyšli u novinky QOTSA na cd, vzal jsem vinyl. Obal se mi líbí, LP je v pohodě. Současná móda vydávání cd jen v papírových pošetkách je zlo a sere mě. Pokud cd vyjde normálně, koupím spíš cd než LP. QOTSA jsou však spešl kapela, pro mne. Mean Machine vůbec neznám.

 

Rustin Cohle
10.07.2023 19:39

a musím říci, že silně záporné hodnocení hodnocení připisuji za grafické zpracování a celkovou (NE)hodnotu digipacku. Dneska mi přišla novinka Thy Catafalque, věci od našeho MadMusicku (Aplaus) a nakonec jsem si pořídil i Mean Messiah (jakkoli k obsahu mám výhrady) tak cover je super ... a k těmhle fakt krásným kusům byla přilepena nevýrazná "skoro pošetka QOATSA". Hudba se může dnes vydávat digitálně i nejen_digitálně a dát fyzickému kousku nějakou hodnotu ... zde je fyzický nosič zcela zbytečný a nahrávka je předem odsouzena k rychlému zapomenutí .... možná škoda

 

Rustin Cohle
06.07.2023 08:47

je to super deska, která, tak jako vše v historii světa, kdy lidstvo znovu a znovu zažívá a bude zažívat to co už mnohokráte zažilo, vrací kapelu tam kde již byla, tedy do “pouštní alternativy”. Vlastně by se dalo říci “ že je vymalováno”

 


 

 

 

 

TOPlist