Boomer Space


Diskuse ke článku : HOLY MOSES - Invisible Queen
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
15.05.2023 17:43

Areál v Trutnově znám, byl jsem tam na TRUTNOVĚ v srpnu 2003, letos je to vlastně už dvacet let (přijel i V.Havel):-). Tehdy tam hráli SUICIDAL TENDENCIES, CLAWFINGER, a pak česká "klasika" SKYLINE, TATABOJS, KHOIBA, V.FIXA a tak dále, ale spíš jsem tam jel tak, s partou od nás. Místo je to hezký, určitě. Nicméně když je hudba až tak extrémně za hranou jako OEF, tak se obávám, že bych si tam připadal v krajně nekomfortní situaci ("ježíši kriste, to vám je průser, co já tady budu ty tři dny dělat?" konce prstů někde za dolní dásní):-), páč jsem přeci jen umírněně se vyjadřující člověk a nějaké přehnaně emocionální, excentrické nebo jakkoliv radostné projevy mi před cizíma lidma prostě nejsou vlastní.:-)

 

Widl
15.05.2023 16:42

Na Brutal už pár let nejezdím, je to na mě moc hlasitý a veliký na tak malým prostoru :D

Víš, přesně tohle jsem si říkal před lety taky, že takový chlív neposlouchám. Až pak jednou se to zlomilo a řekl jsem si, že zajedu. Od té doby si trochu nadávám, že jsem nejezdil dřív protože je to prostě ten nejlepší festival na světě :D Nějakým extrémům zase neholduju, ale i tak se tam dá vyzobat dopředu dost zajímavých kapel. A pak jsou ty, kdy jdeš náhodou okolo a strhne tě to bzučení a běsnění pod podiem i na pódiu. Výhodou OEF je skvělé zázemí v parku i okolo, takže když nechceš poslouchat, jdeš s někým pokecat do parku, mrknout a pobavit se s kapelama k jejich merchi a nebo jen tak brouzdáš distrem, jdeš do města. Všechno blízko. Ten klídek a pohoda je na podobně zaměřenou akci až neuvěřitelný. Kde jinde si pokecáš ve frontě na hranolky s Davem Ingramem?

Jednou to stejně dáš, život je krátkej ;)



 

Stray
15.05.2023 10:32

Na Obscínu? Já? Ty bláho to mě rozesmálo, neblbni, jsem úplně jinej typ člověka.:-) Na Brutalu jsem byl dosud 11krát, na Obscínu ani jednou. Ale víš co mě asi nejvíc odrazuje, ne ani tak ten babylon, ale právě ta extrémně tvrdá hudba, zkrátka a dobře v grindcoru a podobně extrémních žánrech jsem nikdy nejel a nechtěl bych v tom existovat několik dní. Nepochybuji však, že to tam pro řadu lidí kouzlo má.

 

Widl
15.05.2023 10:04

Stray: A byl jsi už někdy? Jestli ne, tak s klidným svědomím říkám, že děláš chybu. Protože koncerty jaké tam odehrají všechny tebou vypsané kapely prostě nikde jinde nezažiješ. Tam se nechá davem strhnout každá kapela :)

 

Stray
05.05.2023 10:47

No je pravda, že se line-up Obscene Extreme poslední dobou dost zlepšuje :-) viz. CARCASS, HOLY MOSES, EXCITER, BULLDOZER, VADER, MASSACRE, HELLRIPPER, ale na definitivní účast v hnojnici trutnovského úlu u mne sedm kapel stále nestačí. :-)

 

Widl
05.05.2023 10:28

Skvělá deska a parádní rozloučení. Těším se na živé provedení některých skladeb :)

 

Mbody
03.05.2023 06:52

Najtechnickejsi a jeden z najtvrdsich albumov v diskografii, velke prekvapenie👍, po Terminal terror a World chaos by som ho dal na tretie miesto. Na metal.de dokonca dostali 100%, ja kludne aj za 90%. Super zanrovka...

 

Pandrhola
02.05.2023 08:31

Nemůžu o sobě říci, že bych patřil k fanouškům, spíše naopak, kapelu jsem kdysi viděl i živě, když jsem se vypravil do nějaké vesnické tělocvičny a vůbec se mi to nelíbilo, za jediné pozitivum výletu jsem považoval a považuji že jsem tam koupil původní CD Death Live In Eindhoven, vydané na podporu Chuckovi léčby. Novinka je sympatické rozloučení za 60% a vlastně se mi deska docela líbí ... určitě víc než strašlivá novinka Kreator a bohužel i Sodom, jejichž návratovku taktéž nevnímám vůbec dobře.

 

Kelly
02.05.2023 06:57

Tedy klobouk dolů - rozloučit se s hudební kariérou takovou nasranou thrashmetalovou řachou, jako je IQ chce pořádný kus odvahy. Sice nejlepší alba vydali s Andy Classenem ale tato deska se době mezi alby Finished With Dogs a Reborn Dogs rozhodně vyrovná. Sabino - klidný thrashmetalový důchod a díky!

 


 

 

 

 

TOPlist