Boomer Space


Diskuse ke článku : DARK ANGEL - Darkness Descends
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Kelly
16.01.2023 06:54

Dark Angel mě nikdy úplně neoslovili, u mě asi důvodem v té době byl poslech daleko známějších kapel. Ale určitě první deska je velmi originální fošna a v diskografii thrashmetalisty by neměla chybět.

 

Pekárek
15.01.2023 15:15

Pár kliknutí a koupím si to také, záleží ovšem za kolik:-) Nicméně přijít do krámku a odnést si odtud takové desky je ... romantické.:-)
Zatím mám jen cd reedici od Century média. Pěknou vinyl reedici vydali svého času High Roller.

 

Ancient_Mariner
15.01.2023 14:31

Prave pocuvam vinyl. Na mojej nedavnej sluzobke vo Francuzsku som kupil 1st UK pressing od dnes uz neexistujuceho Under One Flag vydavatelstva a spolu s nim 1st UK pressing Exodus - Pleasure of the Flesh a French pressing Queensryche - The Warning.

Zatial najlepsi record store, aky som navstivil. Mat v rukach original prve vydania Dark Angel, Possessed, Testament, Queensryche alebo kultove veci ako Nasty Savage, Manilla Road bol "jizz in pants" :)

 

Stray
15.01.2023 13:03

Díky za zajímavé upřesňující informace. Ta autonehoda a její následky všechno vysvětlují.

 

Prowler80
15.01.2023 12:01

Pročetl jsem tedy obě recenze najednou.:-) Hodnotil bych stejně, možná 85%. Jen bych drobně doplnil, že album produkoval mnou oblíbený Randy Burns. Doty měl roku 1987 poměrně těžkou autonehodu během turné Gates of Darkness, na němž DA logicky předskakovali POSSESSED. Zbytek turné následně zrušen. Doty nebyl pojištěn, v důsledku čehož se dostal do jistých finančních potíží, do toho se mu narodil synek, během krátké doby dostavil se blíže nespecifikovaný psychický diskomfort, jeho chování začalo býti nevyzpytatelným, nedorazil na několik koncertů, načež byl definitivně odejit, vokální part ve zbytku nasmlouvaných vystoupení zaň převzal Jim Drabos, o němž jsem od té doby neslyšel.
Jinak Pleasure to Kill se zjevilo již na Apríla 1986. Sám jsem jej prvně vyposlechl devátého dubna. Vím, že doposud jest někde mylně uváděn jako den vydání 1.listopad. Tato chybná informace zřejmě vychází z faktu, že Banzai Records oficiálně toto album vrhli na severoamerický trh právě dne onohoť.
V dubnovém čísle západoněmeckého MH toto legendární album obdrželo ostudný průměr 3,5/7 od deseti hodnotitelů. Mj. Reinhard Harms a Metal Mike(Aardschok) nadělili pouhou jedničku, jakýsi jedinec s českým jménem Adam Zapletal(Radio SR) trojku, Lee Tarot ze STORMWITCH čtyřku, čtenář Ingo Kattanek sedmičku. Albem měsíce Russian Roulette s průměrem 5,5/7. Bez záruky.:-)

 


 

 

 

 

TOPlist