Boomer Space


Diskuse ke článku : GRAVE DIGGER - Witch Hunter
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Mirdasm
01.01.2023 11:59

Stray: Tak to potom ano, jelikož jsi začal až z The Reaper tak nemůžeš pochopit tu úžasnou atmosferu nadšeného objevování co tehdy nás metalisty k hrobníkům poutalo. Byl to lehký úkrok od úžasných Accept. A tvá pokora mě je sympatická!

 

Stray
23.12.2022 21:56

Nesouhlasit můžeš. Nemám patent na správný názor. Deska je to slušná, i když za mne nijak výjimečná. V osmdesátých letech jsem tu hudbu neznal, nemá pro mne totiž v kontextu té doby moc velkej význam. Pokud ti má kritika této hudby přijde jako machrování, pak to zamrzí, ale nic s tím nenadělám. poprvé jsem měl ve sbírce GRAVE DIGGER s vydáním alba The Reaper, tedy o dost dýl než všechny ty starší věci WARLOCK, RUNNING WILD, ACCEPT a další.

 

Mirdasm
23.12.2022 16:44

Naprostý nesouhlas! Z dnešního hlediska se to machruje! Ovšem z pohledu ranných osmdesátek album splnilo požadavek na hutný heavy metal naprosto uspokojivě. Proč to takhle hrotit když tehdy šlo o svěží vítr a tak to nutno brát. Už jen cover „School´s Out“ od ALICE COOPERA je naprosto perfektně zahraný a nemám pocit že zbytek alba zaostává. Už úvod evokuje Fast As A Shark A Love Is A game zase Balls To the Wall. Grave Digger prostě pokračují v tom co na prvním albu funguje a ono to vážně fungovalo. Všichni víme a Chris na prvním místě že Digger byl totální přešlap ale pořád to předhazovat je trochu Off Topic. Právě první tři alba dostala hrobníky tam kde dneska jsou.

 

čmelák
19.12.2022 19:47

Jednička byla (a je kultovka), dvojku bych tak nehaněl. Pamatuji si jak jsme byli mimo z intra 😉. Pozdější Digger byl komerce jak 🐷, ale tak si ji občas poslechnu. Ono když se to vezme, tak GD řeže stále to stejné.

 

Kelly
19.12.2022 09:07

Naprostý souhlas s reckou. Začátky měli GD nahoru dolu - jedna deska výborná, následující podprůměrná.

 

Endyamon
19.12.2022 07:01

Slabé, slabé. Debut mal aspoň nesmrteľnú titulku, ale tu nie je nič. Grave Digger vnímam ako serioznu kapelu až od vynikajúceho návratu The Reaper.

 


 

 

 

 

TOPlist