Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
14.11.2022 22:39

Galderia - kvalitní žánrovka, pěkné melodie, vynikající rytmika, kytarista v sólech taky zrovna nekulhá:-). Zpěvák má výrazný přízvuk, ale jinak se poslouchá velmi dobře. Má skvělé momenty. Materiál poměrně pestrý. AVANTASIA je tvrdší:) Sterilní zvuk bicích trochu kazí dojem. Mě udivuje, kolik kapel ten styl pořád hraje. Většina jmen už mi však moc neříká.

 

Spike191
14.11.2022 18:45

Inak chlapi, pokiaľ sa vám páči Avantasia a melodický metal ako taký, tak si vypočujte nový album francúzov Galderia - Endless Horizon. Je to veselé, svieže, plné energie a výborných melódii.

 

Pekárek
14.11.2022 16:53

Díky všem, ano z produkčňího hlediska je to trochu syrovější. Nechtěl jsem psát, že vydal přímo ty dema. Ona to také není pravda. Zmíněná syrovost může pramenit i z toho, že se chtěl více přiblížit zvuku koncertů, které jsou pro něj logicky velmi důležité. Tak nač to pulírovat, že jo?;-)

 

Spike191
14.11.2022 12:58

V podstate súhlasím s recenziou. Album obsahuje dobré piesne, ktoré sú ale dosť zničené priemernou produkciou a na pomery Avantasie slabými výkonmi muzikantov - samozrejme okrem bubeníka. Speváci si idú svoj štandard, Sammet spieva uvoľnene, ale nemôžem sa ubrániť dojmu, že celé album pôsobí akosi nedokončene, sfušovane, dokonca aj jednotlivé piesne sú ako keby orezané a väčšina piesní sú len tzv. radio edits. Počúva sa to príjemne, ale dopekla, táto šablóna je už tak obohratá, že už nudí a chce to poriadnu zmenu do budúcnosti, inak Sammeta môžu fakt podpísať Frontiers Records. Či si je principál schopný uvedomiť, že žije len zo zabehnutého vzorca, je už ale otázka iná.

 

lukáš
14.11.2022 11:54

Moon flower society píseň je bomba ! Sammet má trochu problém, stejný jako Tuomas z Nightwish. že na skládáná je sám. I s Edguy natočil 18 alb. A jednou to přijít muselo. Mě se ale deska líbí. Je to takovej pop symphony metal pro masy. Někdo tu určitě napíše, že čeká marně na album Edguy. Sám v rozhovorech Sammet říká, že už to na něho bylo moc. Měl problémy se sluchem, očekávala se deska Edguy, Avantasia. Sem třeba název alba Edguy Tinnitus Sanctum. Co si budeme nalhávat - fanoušci chtěj jen kvalitní desky ..Mě se líbí i Arabeska. Otázka zůstává - co přinést na dalším albu .
Opět se bude psát - opakuje se.
Za mě 8/10

 

Majk
14.11.2022 11:46

Peky to shrnul a oglosoval výstižně a přesně. Kdyby se k tomu "Sameťák" postavil víc po Ayreonovsku a sebekriticky osekal své party, procenta by šla v pohodě nahoru.

 

Fenris 13
14.11.2022 09:10

Hezky napsáno! Moonglow u mně stojí o něco výš, ale zase skorotitulka The Moonflower Society je prostě skvělá, navíc ten burtonovsky laděný klip...nádherná písnička.

 


 

 

 

 

TOPlist