Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Pekárek
28.11.2022 20:58

Čau, někdy rád vedu silácké řeči, znáš to.:-) Nicméně dost rozhodují i osobní preference. Pokud se ti nelíbí styl, těžko s tím tady něco svedeme. Na druhou stranu, pokud máš rád třeba z metalu kdeco, jsi tady správně. Pokud Stray něco pochválí, není zpravidla co řešit. Pokud něco pochválím já, Hivris či Majk, měl bys to začít řešit:-))

 

melounek
28.11.2022 17:21

Bez této recenze bych se k tomuto vynikajícímu albu pravděpodobně nedostal. Jak psal Stray, je to jízda jak prase. Chtěl jsem toho napsat víc, ale v podstatě bych jen opakoval recenzi.

Jinak nechci pochlebovat, už jsem to někdy dřív probíral s Pekárkem, ale obdivuju vaši schopnost po "pár posleších" vystihnout z recenzované desky to podstatné. Já to tam pak po "x" posleších třeba taky najdu, ale potřebuju sakra víc času :). Pekárek mě tenktrát jen lakonicky odbyl, že má naposloucháno :)....tak asi jo.

 

Ancient_Mariner
11.11.2022 08:35

Metalovy underground ide bomby, hlavne Severna Amerika, Svedsko a Norsko. Aj v old school metale aj v modernejsich formach. V poslednych 2-3 rokoch ma oslovuje viac ako ten mainstreamovy, pricom za mainstream povazujem aj extremne metalove bandy u velkych vydavatelstiev ako Obscura, Fallujah a pod.

 


 

 

 

 

TOPlist