Boomer Space


Diskuse ke článku : SUMERLANDS - Dreamkiller
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
18.10.2022 17:35

spajk: Novej SUMERLANDS - mám asi týden objednáno, neb to v MR rovnou skočilo z chystaných vydání do možných objednávek, nikoliv na skladě. Zvukově to zatím jedu z mp3, ale už se fakt těším na cédo.

Dnes jsem dal i poslední "desku" (jestli tedy lze po minutě mluvit o poslechu desky?) LORNA SHORE, páč ten název mě nějak moc často poslední dobou lítal kolem hlavy, a... minuta pryč, jen co se po intru rozjel ten "moderní" cvakot kopáků v rychlosti 40 úderů za sekundu, a naprosto jasnej DELETE. Nikdy více! Hrozně hnusná hudba, takovou hudbu už nikdy nechci poslouchat.

Novej LAMB OF GOD, sice ne tak problematický jako LORNA SHORE, ale každopádně nic co bych si pouštěl opakovaně.

 

spajk
18.10.2022 16:58

Dal jsem půl desky se psem a musím říct, že proti takovéto hudbě nemám půl slova špatného. Je to výborný. Nejvic mi to připomíná Queensryche okolo Operace a Empire. Hudbou i vedením zpěvu. Máte to už někdo na cd? Jakej to má zvuk? Ze Spotify se to jeví, že by to mohlo být v pohodě i dynamicky. To je adept na origi. A já to tu v debatě cidim už týdny a myslel jsem si, že jde o nějakej pro mě nezáživnej metál v modernum pojetí. Přitom to z každýho taktu hází na boomery viktorky. Ještě že jsem si to ráno u snídaně přečetl :-)

 

Stray
18.10.2022 11:55

Jednoznačně. Bude se ti to líbit víc než NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, není to tak umělý, má to blíž ke GIANT než k 80´s popu.

 

spajk
18.10.2022 11:49

Strayi, je to i pro mě?

 

Ancient_Mariner
18.10.2022 08:37

Jedina zasadna chyba tohto albumu je, ze ma iba 35 min. Som sice nazoru, ze poriadny metalovy album ta ma prefackat za 45,max. 50 min (thrash a death pokojne o 10 menej), ale 35 je po 6 rocnej pauze od debutu proste malo. Je vsak mozne, ze aj stopaz chce Arthur drzat old schoolovo.

Neviem, ci si pocul uz aj debut, ale oproti nemu aj tych reminiscencii na 80s interpretov ubudlo. To suvisi aj v vymenou spevaka, kde Swanson dost vyrazne pripominal Ozzyho a aj tych rhoadsovskych riffov tam bolo dost.

 


 

 

 

 

TOPlist