Boomer Space


Diskuse ke článku : SPIRIT ADRIFT - 20 Centuries Gone
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
03.09.2022 12:39

Divit se nemusíš. Šlo o úplně první poslechy těch alb. Od nejnovějšího po nejstarší a zatímco u Enlightened jsem pochodoval lesem v proudu metalové zábavy, v případě Curse jsem se sám sebe ptal, jestli mě to ještě baví... No tak, tempo. Přidejte, proč to zdrzujete. Je to jako oslavovat Draconian Times a nudit se u Shades of God, takže normál stav.

 

Ancient_Mariner
03.09.2022 10:34

Ich vyvoj je ako pises. Debut neotesany doom, dvojka viac hevikovych vplyvov, ale stale vyrazne doomy, trojka taky heavy/doom povedzme v style Sabbath z Heaven And Hell a Mob Rules, stvorka taky epickejsi hevik. Celkom sa cudujem, ze sa ti Enlighten ... tak paci. Podla mna je tam dost prazdno a tie citacie klasik su az usmevne.

 

Stray
02.09.2022 13:44

V práci den volna. Jsem zas na Šumavě, 35km túra a spousta hudby do uší. Čistím se. Zrovna jsem měl za sebou poslech Enlightened in Eternity od SA, když jsem četl tvůj příspěvek. Ta deska se mi fakt líbila. Jedu diskografii odzadu, takže když jsem přišel k Divine in Darkness přišlo mě to chudší a zemitejsi, ale stále dost dobrý. Líbí se mi to Hetfieldovsky pěvecký pojetí. Curse... už bylo zas o trochu neotesanejsi a víc doomovy, zatím mám za to. že koupím Eternity a Darkness, Curse ne.

 

Ancient_Mariner
02.09.2022 09:26

Divided By Darkness a Curse Of Conception ti mozem len odporucit. Je to taky vydareny heavy/doom. Zatial posledna radovka Enlightened In Eternity za vela nestoji, taka vydojenina. Debut je cisto doomova zalezitost, ale ten napocuvany nemam.

 


 

 

 

 

TOPlist